BozKurt0102
Üye
hazırda vardı bulamazsam 12 level kasıp atarımbende symbian telefon yok sen saeve at ben sana 20 yapar parasınıda 17 milyon yaparım
hazırda vardı bulamazsam 12 level kasıp atarımbende symbian telefon yok sen saeve at ben sana 20 yapar parasınıda 17 milyon yaparım
Bende büyücü var 27 lv paylassamda 100 yapsan her skili 20hazırda vardı bulamazsam 12 level kasıp atarım
tabi neden olmasınBende büyücü var 27 lv paylassamda 100 yapsan her skili 20
@Yusuf0111_Oğuzhan mageyi bulamadın mı![]()
başlarım bugünLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
statütüleri hep enerjiye bas
hmm ben ozaman direk sana dosyayı atayımbaşlarım bugün
kimse indirip kurmasın @Yusuf0111_Oğuzhan linki sil dh2 yi sildi telefon dan yenile siste hata var
hmm ben ozaman direk sana dosyayı atayım
benim linkimdeki oyunu indir ancak öyle online oynanıyorben kurup dönerim
bunda sıkıntı yok akşama doğru kasmaya başlarım
online giremiyorum sıkıntı mi var üyeliği yazarken oyun kapanıyor
buradan çok rahat indiriliyorlinki bi yenilesen iyi olur
21 level di 33 level yaptım görev bugda kaldı devamı gelmiyorböyle bir şey olamaz
Ben deneyeyim dedim kurdum sis olanı oyunu açtım bide ne göreyimhmm ben ozaman direk sana dosyayı atayım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunu dene bunun olması lazım
hiç ? Mage filan yok ortada yusuf
niye öyle olduo haritada yıdırım kelebeğini denesaolasın da bak şimdi bu haritada kelebek yoksa burada canı gider ama gitmiyor bug
çünkü dosyanın kopyalacağı konumu (!)/Private/2003b2ce diye ayarlamamız yetiyordu ama ben birde ön ekini 0x2003B2CE yapınca yeni klasör yapıp koplayadı böylece o klasördeki dosyalar silindi (büyük ihtimalle bu oldu )Ben deneyeyim dedim kurdum sis olanı oyunu açtım bide ne göreyimhiç ? Mage filan yok ortada yusuf
niye öyle oldu
olmayan telefonla telefonla liderlik koltuğuna oturulmuyo iştedediğimi yap 1 günde oturyusuf hiç bir şekilde olmadı yeniden atacağım 12 level kasmış tim bide
![]()

jan içindi o lafım bu arada tekrar kurdum dh2 yi ve buga girmedi 37 level felanım şuanda ilk bitirme olacak son bölümdeyim 5465. Sıradayım size attığım taktikle1 saatte kastığım sıralamaolmayan telefonla telefonla liderlik koltuğuna oturulmuyo işte
gerçi bi araştırayım symbian emulatörü varmı diye
bitirince adını MAXİCEP OLARAK DEĞİŞTİRELİMjan içindi o lafım bu arada tekrar kurdum dh2 yi ve buga girmedi 37 level felanım şuanda ilk bitirme olacak son bölümdeyim 5465. Sıradayım size attığım taktikle1 saatte kastığım sıralama
50 level şuanda akşam devam edeceğim