Yusuf0111_Oğuzhan
Üye
bana kalsa tünaydın ben mesajı görene kadar....Hg darko açılımın ney![]()
Demekki..
Artık..
Radyasyondan..
Kaçmak..
Olanaksız.. :PYusufum günaydın![]()

bana kalsa tünaydın ben mesajı görene kadar....Hg darko açılımın ney![]()
Demekki..
Artık..
Radyasyondan..
Kaçmak..
Olanaksız.. :PYusufum günaydın![]()

Paylaş paylaş diğerleri ile oyunu bitiremiyorum bi yerde tıkanıyor bide seninkini deneyelim eduardo kardeşOnline oynayacağım ama kimse yok :/
Kardeş zaten oyun bitti diye itemlerin gücüne değil, şekline daha çok önem verdim, o yüzdendir.Tmm yaptım güzelmiş kankaama bazı itemlerin düşük cemsidarın charı daha iyi
gerçi onlar oynamışlar üstünde
![]()

Telefondan yapabilirsin: XPlore ile E Private 2003B2CE içerisinden dosyalar alacaksın. Hangi karakeri paylaşacaksan oyunda hangi sırada olduğunu bul. Yani oyunu açtığında karakter seçme ekranı geliyor ya hani. 0, 1, 2, 3, hangi sıradaysa 2003B2CE içerisinden dh2_000 , dh2_001 , dh2_002 veya dh2_003 yazan dosyaların tümünü kopyala ve bir dosyaya çıkar. Sonra da bir siteye upload et. Umarım açıklayıcı olmuştur.@Eduardo58 100lvl bi adamım var nasıl paylaşcam burda telefondan paylaşabilir miyim pc ye mi geçmem lazım

Sen hepsini paylaş yinede.@Eduardo58 Şöyle bişi diyim birtane adamım var o yüzden 2003b2ce nin içinden saadece dh2_000save game. Adlı dosyayı alıp paylaşıcam yinede yanlış yaparsam söylersin düzeltirim teşekkürler![]()