Aksiyon Dungeon Hunter2+ultimate Save

Sponsorlu Bağlantılar

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

Eduardo58

Eduardo58

Üye
Online oynayan kimse kalmadı mı?Bu arada sağol kardeşim istersen ben de 100 level Berserker paylaşabilirim.

• Beğen
Tepkiler: Jan
Jan

Jan

Üye
Paylaş paylaş diğerleri ile oyunu bitiremiyorum bi yerde tıkanıyor bide seninkini deneyelim eduardo kardeş :)Online oynayacağım ama kimse yok :/

Eduardo58

Eduardo58

Üye
Paylaş paylaş diğerleri ile oyunu bitiremiyorum bi yerde tıkanıyor bide seninkini deneyelim eduardo kardeş :)Online oynayacağım ama kimse yok :/

Yalnız senin verdiğin linkteki savaşçıda Fury Armor' u bulamadım?

Jan

Jan

Üye
Bu sis halinde değil mi edu ? Nereye atıyorduk sis değilse hatırlatır mısın

Eduardo58

Eduardo58

Üye
Verdiğim linkteki .zip in içinden Private isimli dosyayı XPlore ile E ana dizine at.

• Beğen
Jan

Jan

Üye
Tmm anladım peki diğer yüklü olanları silmem gerekiyor mu adamım :/

Eduardo58

Eduardo58

Üye
Yedekleyebilirsin. ;) Sende Berserker Fury armorlu olan var mı?Yedekleyebilirsin. ;) Sende Berserker Fury armorlu olan var mı?

• Beğen
Jan

Jan

Üye
Yok kanka malesef ben e ana dizine attım ama olmadı çıkmadı senin eleman nasıl olcak şimdi

• Beğen
Tepkiler: Eduardo58
Eduardo58

Eduardo58

Üye
Bilemiyorum neden olduğunu ama Private dosyasını E ye atacaktın, olması lazım.

Jan

Jan

Üye
Tmm yaptım güzelmiş kanka :) ama bazı itemlerin düşük cemsidarın charı daha iyi :) gerçi onlar oynamışlar üstünde ;)

Eduardo58

Eduardo58

Üye
Tmm yaptım güzelmiş kanka :) ama bazı itemlerin düşük cemsidarın charı daha iyi :) gerçi onlar oynamışlar üstünde ;)
Kardeş zaten oyun bitti diye itemlerin gücüne değil, şekline daha çok önem verdim, o yüzdendir. :D

• Beğen
OFFCENT

OFFCENT

Üye
Fp1 de hiç kasmayan oyun Fp2 de bazı bölümlerde kasıyor :(

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar en iyi zırh angel amor oda sadece şovalyeye takılıyor ve şimdiye kadar bir tane buldum (oda altın :D)
cemsifarın içinde

• Beğen
Jan

Jan

Üye
@Eduardo58 100lvl bi adamım var nasıl paylaşcam burda telefondan paylaşabilir miyim pc ye mi geçmem lazım

Yönetici tarafından düzenlendi:
Eduardo58

Eduardo58

Üye
@Eduardo58 100lvl bi adamım var nasıl paylaşcam burda telefondan paylaşabilir miyim pc ye mi geçmem lazım
Telefondan yapabilirsin: XPlore ile E Private 2003B2CE içerisinden dosyalar alacaksın. Hangi karakeri paylaşacaksan oyunda hangi sırada olduğunu bul. Yani oyunu açtığında karakter seçme ekranı geliyor ya hani. 0, 1, 2, 3, hangi sıradaysa 2003B2CE içerisinden dh2_000 , dh2_001 , dh2_002 veya dh2_003 yazan dosyaların tümünü kopyala ve bir dosyaya çıkar. Sonra da bir siteye upload et. Umarım açıklayıcı olmuştur. :)

• Beğen
Jan

Jan

Üye
@Eduardo58 Şöyle bişi diyim birtane adamım var o yüzden 2003b2ce nin içinden saadece dh2_000save game. Adlı dosyayı alıp paylaşıcam yinede yanlış yaparsam söylersin düzeltirim teşekkürler :)

Eduardo58

Eduardo58

Üye
@Eduardo58 Şöyle bişi diyim birtane adamım var o yüzden 2003b2ce nin içinden saadece dh2_000save game. Adlı dosyayı alıp paylaşıcam yinede yanlış yaparsam söylersin düzeltirim teşekkürler :)
Sen hepsini paylaş yinede.

• Beğen
Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
ilk slotta ise
dh2_000.savegame dir sadece bu da yeter

• Beğen
mars259