Aksiyon Dungeon Hunter2+ultimate Save

Sponsorlu Bağlantılar

Jan

Jan

Üye
Yudufcum dosya ile oynamak istiyorum sis programı mı lazım yoksa başka bişeymi :DTüm paket süper indir c ye direk oyna :A

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
Yudufcum dosya ile oynamak istiyorum sis programı mı lazım yoksa başka bişeymi :DTüm paket süper indir c ye direk oyna :A
save dosyasının uzantısını .txt yap bilgisayara at orda düzenle :)

• Beğen
Tepkiler: Jan
Jan

Jan

Üye
Eyvallah sağol denicem yapamazsam rahatsız edicem seni :)

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
Eyvallah sağol denicem yapamazsam rahatsız edicem seni :)
hiç sıkıntı değil yalnız dikkat et düzenledikten sonra dosya uzantısını eski haline döndür yani diyelim ki .save se .txt olarak atma .save olarak at :)

• Beğen
Jan

Jan

Üye
nasıl yapacağımı anlatırmısın lütfen sırasıyla :)

KD1907

KD1907

Üye
Beyler bişey sorucam dungeon hunter 4 teki gibi bundada eşya yükseltirken internet gerekiyor mu? Ya da dungeon hunter 3 te?

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
ilk önce save dosyasının uzantısını .txt yap pcye at sonra düzenle sonra dosya farklı kaydet yap masaüstü seç ve tüm dosyalar ismine ise sonunda ki .txt yerine .txt yapmadan önceki halini yap ve kaydet sonra tele at ve gerekli dizine at işlem bitti :)

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
ilk önce save dosyasının uzantısını .txt yap pcye at sonra düzenle sonra dosya farklı kaydet yap masaüstü seç ve tüm dosyalar ismine ise sonunda ki .txt yerine .txt yapmadan önceki halini yap ve kaydet sonra tele at ve gerekli dizine at işlem bitti :)
aslinda bunu pc den yaptim telden okumak zor

• Beğen
Jan

Jan

Üye
Keşke resimli anlatsaydın :D desene yuh yaa benim yapmama gerek yok da işte sizin savaşçıların ismini değişmek istiyorum o yüzden kanka

Jan

Jan

Üye
Bide multiplayer yok artık sanırım dimi yusuf çünkü gameloft live artıyo :S

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Keşke resimli anlatsaydın :D desene yuh yaa benim yapmama gerek yok da işte sizin savaşçıların ismini değişmek istiyorum o yüzden kanka
isim degismiyor dosya bozuluyor

• Beğen
Jan

Jan

Üye
Gameloft live yalanmı oldu diye sordum yusufcum :) atıyorda dh2 de live girince id yazıyorum şifrenin 3 ncü basamağında kapanıyor..

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
Gameloft live yalanmı oldu diye sordum yusufcum :) atıyorda dh2 de live girince id yazıyorum şifrenin 3 ncü basamağında kapanıyor..
malesef gameloft symbian serverlerini kapattı nokia bile destek vermiyorken bu çok normal

Yusuf0111_Oğuzhan

Yusuf0111_Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
ben giriyorum 12 karakterli hemde

Takipçi Satın Al

Üst Alt