Yusuf0111_Oğuzhan
Üye
hiçbirşey değilneyse benim oyunun dosyası privatedeilgin için teşekkürler kardeşim![]()
hiçbirşey değilneyse benim oyunun dosyası privatedeilgin için teşekkürler kardeşim![]()
yok dostum saveler çalışıyo emeğine sağlıkdosya ile oynadım
madem yükleyemedin konuyu güncelleyelim
sis yaptım tıklayacaksın açılacak

save dosyasının uzantısını .txt yap bilgisayara at orda düzenleYudufcum dosya ile oynamak istiyorum sis programı mı lazım yoksa başka bişeymiTüm paket süper indir c ye direk oyna :A

hiç sıkıntı değil yalnız dikkat et düzenledikten sonra dosya uzantısını eski haline döndür yani diyelim ki .save se .txt olarak atma .save olarak atEyvallah sağol denicem yapamazsam rahatsız edicem seni![]()

YardımmmBeyler bişey sorucam dungeon hunter 4 teki gibi bundada eşya yükseltirken internet gerekiyor mu? Ya da dungeon hunter 3 te?
bunda esya yukseltemiyorsunYardımmm
Oo daha kötü o zaman?bunda esya yukseltemiyorsun
aslinda bunu pc den yaptim telden okumak zorilk önce save dosyasının uzantısını .txt yap pcye at sonra düzenle sonra dosya farklı kaydet yap masaüstü seç ve tüm dosyalar ismine ise sonunda ki .txt yerine .txt yapmadan önceki halini yap ve kaydet sonra tele at ve gerekli dizine at işlem bitti![]()
esya ne duserse obunda esya yukseltemiyorsun
isim degismiyor dosya bozuluyorKeşke resimli anlatsaydındesene yuh yaa benim yapmama gerek yok da işte sizin savaşçıların ismini değişmek istiyorum o yüzden kanka
malesef gameloft symbian serverlerini kapattı nokia bile destek vermiyorken bu çok normalGameloft live yalanmı oldu diye sordum yusufcumatıyorda dh2 de live girince id yazıyorum şifrenin 3 ncü basamağında kapanıyor..
ben giriyorum 12 karakterli hemdeGameloft live yalanmı oldu diye sordum yusufcumatıyorda dh2 de live girince id yazıyorum şifrenin 3 ncü basamağında kapanıyor..