Dungeon Hunter 4 v1.0.1

Sponsorlu Bağlantılar

Jaunus

Üye
Normalde bende hileyi kullanmayı sevmiyorum ama bu oyunda gerçekten şart yoksa bir yerde takılıp kalıyorsunuz ve saatlerce beklemek gerekiyor

foreverthe

foreverthe

Üye
foreverthe

foreverthe

Üye
Sen en iyisi bize titanium backup yap :)

alenkolik

alenkolik

Üye

Belirtilen linkteki apkyı indirip kuracaksınız eski data dosyasına dokunmayın.Oyuna başladıktan sonra biraz ilerlediğiniz zaman envantere girebileceksiniz orada örneğin kılıç satın almaya çalışın paranız yetersiz gelecek bunun yerine ekstra elmas isteyecek ve size soracak sizde yes dediğinizde eksi olarak hesabınızdan düşecek yani ters mantık:) Böylece hesabınızda bir anda 16milyona yakın elmas olacak.her satın alışta 16 milyon elmas verecek.Satın almalarda altın isteyen ürünleri almaya çalışın.

Bunu ilk sayfaya koyarsa oyunu paylaşan arkadaş daha iyi olur.Ayrıca adımızda belirtilirse bundan sonrada gereken paylaşımı yaparım yoksa adımız belirtilmeden konulduğu zaman şevkimiz kırılıyor

Denedim olmuyor. Google hesabina bağlanıyor sonrada hata veriyor. Benmi beceremiyorum.

Jaunus

Üye

TitaniumBackup dosyası istek üzerine....

Satın almaya çalışırken altın isteyen ürünleri almaya çalışın.Altınınız yetersiz olacağı için karşılığında sizden elmas isteyecek tamam deyin ondan sonra 16 milyon elmas veriyor.En garantisi ise eğer kota sorununuz yoksa sd dosyasını silin hileli apkyı kurduktan sonra onun sd dosyasını indirin

Eğer bunların hiçbirisi olmuyor ise videolu bir paylaşım yapmaya çalışırım

• Beğen
Tepkiler: KinG Tornado, hsynkckygcı@ ve foz54

rrfatih66

Üye
dungeon hunter 4 s3 de hikaye açılıyor sonra siyah ekranda kalıyor ama ses geliyor sorun nedir bende

foz54

foz54

Üye

Satın almaya çalışırken altın isteyen ürünleri almaya çalışın.Altınınız yetersiz olacağı için karşılığında sizden elmas isteyecek tamam deyin ondan sonra 16 milyon elmas veriyor.En garantisi ise eğer kota sorununuz yoksa sd dosyasını silin hileli apkyı kurduktan sonra onun sd dosyasını indirin

Teşekkürler dostum tb yedeği ile oldu :)
Bu arada bir bilgi vereyim tb ile uygulama paylaşırken uygulamayı seçin "son yedeği gönder" seçin uygulamaismi.TiBkp dosyası oluşturuyor tek tıklamayla otomatik yüklüyor kolaylık oluyor yani ;)

Jaunus

Üye
Teşekkürler dostum tb yedeği ile oldu :)
Bu arada bir bilgi vereyim tb ile uygulama paylaşırken uygulamayı seçin "son yedeği gönder" seçin uygulamaismi.TiBkp dosyası oluşturuyor tek tıklamayla otomatik yüklüyor kolaylık oluyor yani ;)

Rica ederim iyi oyunlar.Eyvallah sağol titanium backup ile ilgili yeni birşey öğrendim.

foreverthe

foreverthe

Üye

Sağ ol kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: Jaunus

dtas34

Üye
Bende titanium backupta olmadı uygulama ve veriyi geri yükle dedim oyuna girdim altın isteyen ürün aldım altın yok diye elmastan gidiyo en son elmas alma sayfasına bağlıyo

sabricankan

Üye

Verdiğin rar dosyasını nasıl oyuna uygulayacağız içinde üç dosya var fakat içeri aktar yapıyorum kabul etmiyor bu dosyayı oyuna nasıl atacağız ayrıntılı anlatırsan çok iyi olur.

- - - Eklendi - - -

Bende titanium backupta olmadı uygulama ve veriyi geri yükle dedim oyuna girdim altın isteyen ürün aldım altın yok diye elmastan gidiyo en son elmas alma sayfasına bağlıyo

Aynen bendende aynısı oldu elmas satın al yapıyorum sonra google markete bağlanıyor işleminiz bekleniyor diyor sonra oyuna giriyor bir kaç dakika sonra hesabınız tanımlanamadı diyor.

safaksaf1

Üye
ee lisans sorunu olmayan apk varmı

baskurt85

Üye
lisans sorunu var olmuyor boşuna mı indirdik uff

xyakupx

xyakupx

Üye
hile bilen varmı

Jan

Jan

Üye
İstanbulda anadolu yakasında bu oyunu yükleyebilen bir arkadaş varsa bana msj atsın yanına gelicem :) banada yüklesin çoooooooook rica ediyorum..