Normalde bende hileyi kullanmayı sevmiyorum ama bu oyunda gerçekten şart yoksa bir yerde takılıp kalıyorsunuz ve saatlerce beklemek gerekiyor
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Belirtilen linkteki apkyı indirip kuracaksınız eski data dosyasına dokunmayın.Oyuna başladıktan sonra biraz ilerlediğiniz zaman envantere girebileceksiniz orada örneğin kılıç satın almaya çalışın paranız yetersiz gelecek bunun yerine ekstra elmas isteyecek ve size soracak sizde yes dediğinizde eksi olarak hesabınızdan düşecek yani ters mantıkBöylece hesabınızda bir anda 16milyona yakın elmas olacak.her satın alışta 16 milyon elmas verecek.Satın almalarda altın isteyen ürünleri almaya çalışın.
Bunu ilk sayfaya koyarsa oyunu paylaşan arkadaş daha iyi olur.Ayrıca adımızda belirtilirse bundan sonrada gereken paylaşımı yaparım yoksa adımız belirtilmeden konulduğu zaman şevkimiz kırılıyor
TitaniumBackup dosyası istek üzerine....
Satın almaya çalışırken altın isteyen ürünleri almaya çalışın.Altınınız yetersiz olacağı için karşılığında sizden elmas isteyecek tamam deyin ondan sonra 16 milyon elmas veriyor.En garantisi ise eğer kota sorununuz yoksa sd dosyasını silin hileli apkyı kurduktan sonra onun sd dosyasını indirin
Eğer bunların hiçbirisi olmuyor ise videolu bir paylaşım yapmaya çalışırım

Teşekkürler dostum tb yedeği ile oldu
Bu arada bir bilgi vereyim tb ile uygulama paylaşırken uygulamayı seçin "son yedeği gönder" seçin uygulamaismi.TiBkp dosyası oluşturuyor tek tıklamayla otomatik yüklüyor kolaylık oluyor yani![]()
Sağ ol kardeşimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Satın almaya çalışırken altın isteyen ürünleri almaya çalışın.Altınınız yetersiz olacağı için karşılığında sizden elmas isteyecek tamam deyin ondan sonra 16 milyon elmas veriyor.En garantisi ise eğer kota sorununuz yoksa sd dosyasını silin hileli apkyı kurduktan sonra onun sd dosyasını indirin

Bende titanium backupta olmadı uygulama ve veriyi geri yükle dedim oyuna girdim altın isteyen ürün aldım altın yok diye elmastan gidiyo en son elmas alma sayfasına bağlıyo