Dungeon Hunter 4 v1.0.1

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Dungeon Hunter 4 v1.0.1

SD:Android/obb:

• Beğen
Tepkiler: vefk22 ve serif55

diji_irfan33

diji_irfan33

Üye

Beğenilen aksiyon RYO efsanesinin en kapsamlı, başarılı ve bağımlılık yaratıcı bölümünde tehlikeye atıl!★★★★★ ZİNDANLARDA GEZİNME OYUNLARININ HEYECANINI YENİDEN KEŞFET
- DESTANSI bir hikaye ve karanlık bir fantezi macerasında yolunu kesip biçerek aç
- Yüzlerce düşmanı ve devasa patronu PARÇALA
- Sayısız ürünü YAĞMALA
★★★★★ GERÇEK BİR RYO DENEYİMİ YAŞA
- Eşsiz savaş tarzına sahip 4 savaşçı türünden birini seç
- Savaş becerilerini YÜKSELT
- Malzemelerini üret, tılsımla ve KİŞİSELLEŞTİR
- Oyun boyunca savaşçılarını çevreleyen gizemleri çöz
★★★★★ ÇOK OYUNCULU AKSİYONU DENE
- İşbirlikli meydanlarda arkadaşlarının yanında savaş
- Aksiyon dolu PvP modda savaş becerilerini sergile
- TAKIMLI ÖLÜM MAÇI oyunlarında toplanıp diğer savaşçılarla dövüş
Çok uzun süre önce varlıklarının sona erdiği düşünülen bir ırk olan İblisler geri dönmüştür. Kabus gibi görünen uykundan uyandığında krallığın Valenthia'nın yerle bir edildiğini görürsün. Savaşta yara almamışsındır ve inanılmaz yeni güç ve beceriler gizemli bir şekilde sana hediye edilmiştir. Halkının tek umudu sen olabilirsin...
Destansı bir maceraya atıl ve bu yeni, ücretsiz, ikonlaşmış zindanda gezinme oyununda yoğun tek ve çok oyunculu seviyelerde yoluna devam etmek için dövüşmeye hazır ol.
Bu ücretsiz fantezi oyunu özellikle kes biç, aksiyon RYO, karanlık fantezi oyunları, çok oyunculu ve ücretsiz macera oyunları hayranlarına hitap ediyor.
Sen onlardan biriysen hemen oyunu ücretsiz al!

Android 2.3+

SD DATA

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
Oha 4 mu cikti

- - - Eklendi - - -

Buda 3 gibi oyin ici parami istoyo

x-scarface

x-scarface

Üye
Emeğine sağlık anıl :)

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Rica ederim. SD linkleri konuya eklenmiştir :oke:

Yigit315

Yigit315

Üye
obaa ben daha 3'ü oynayamadım :) teşekkürler hocam süper paylaşım...

nike497

Üye
Galaxy W'de calistirip saglikli sekilde oynayabilen var mi ?

upogebia

Üye
harika bir paylaşım aynı diablo gibi süper oyun teşekkürler...

wargnerm

Üye
Oyun harika ama oyun içi odemeler çok agresif altinla pot bile almıyoruz illa elmas olacak oda nakit para .Hilesi çıksada rahat rahat oynasak .

asdevrim

Üye
merak etmeyin oyunu bi kuruyim de hileyi paylaşırım sizinle.

wargnerm

Üye
Gamecih'den hileyi yemiyor :(

Jaunus

Üye
Ben hileyi yedirdim.Sınırsız elmas oldu bütün ürünleri aldım böylesi daha zevkli oldu diğer türlü ilerlemeniz çok zor

wargnerm

Üye
Ben hileyi yedirdim.Sınırsız elmas oldu bütün ürünleri aldım böylesi daha zevkli oldu diğer türlü ilerlemeniz çok zor
Hocam hangi programla yaptiniz anlatabilir misiniz hilesiz ilerleyemiyorum potda alamadim tikandim kaldim .

Jaunus

Üye
Hocam hangi programla yaptiniz anlatabilir misiniz hilesiz ilerleyemiyorum potda alamadim tikandim kaldim .

Hocam programla değil hileli apk dosyası ile yaptım.Yani sd dosyasına hiç dokunmadan sadece apkyı değiştiriyoruz.Paylaşmama engel olunmaz ise(her zamanki gibi yani) paylaşırım tekniğinide anlatırım

• Beğen
Tepkiler: KinG Tornado

wargnerm

Üye
Hocam programla değil hileli apk dosyası ile yaptım.Yani sd dosyasına hiç dokunmadan sadece apkyı değiştiriyoruz.Paylaşmama engel olunmaz ise(her zamanki gibi yani) paylaşırım tekniğinide anlatırım

Bekliyoruz hocam. ..

• Beğen

Jaunus

Üye

Belirtilen linkteki apkyı indirip kuracaksınız eski data dosyasına dokunmayın.Oyuna başladıktan sonra biraz ilerlediğiniz zaman envantere girebileceksiniz orada örneğin kılıç satın almaya çalışın paranız yetersiz gelecek bunun yerine ekstra elmas isteyecek ve size soracak sizde yes dediğinizde eksi olarak hesabınızdan düşecek yani ters mantık:) Böylece hesabınızda bir anda 16milyona yakın elmas olacak.her satın alışta 16 milyon elmas verecek.Satın almalarda altın isteyen ürünleri almaya çalışın.

Bunu ilk sayfaya koyarsa oyunu paylaşan arkadaş daha iyi olur.Ayrıca adımızda belirtilirse bundan sonrada gereken paylaşımı yaparım yoksa adımız belirtilmeden konulduğu zaman şevkimiz kırılıyor

• Beğen
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye

Belirtilen linkteki apkyı indirip kuracaksınız eski data dosyasına dokunmayın.Oyuna başladıktan sonra biraz ilerlediğiniz zaman envantere girebileceksiniz orada örneğin kılıç satın almaya çalışın paranız yetersiz gelecek bunun yerine ekstra elmas isteyecek ve size soracak sizde yes dediğinizde eksi olarak hesabınızdan düşecek yani ters mantık:) Böylece hesabınızda bir anda 16milyona yakın elmas olacak.her satın alışta 16 milyon elmas verecek.Satın almalarda altın isteyen ürünleri almaya çalışın.

Bunu ilk sayfaya koyarsa oyunu paylaşan arkadaş daha iyi olur.Ayrıca adımızda belirtilirse bundan sonrada gereken paylaşımı yaparım yoksa adımız belirtilmeden konulduğu zaman şevkimiz kırılıyor

Sağol Denesemmiki :hmmm Yok Hayır Şeytana Uymayacam Seni Kastedmedim İleride Belki Denerim Şimdilik Tadında Alışayım

• Beğen
Tepkiler: ayran3883 ve Jaunus

ciristall

Üye
zipyshare dende link koysana

Şehriyar

Şehriyar

Üye
:tşk:

Kayahan14

Kayahan14

Üye