ArkadsLar ne kdr oyun indirsem hp internetLi Pes2012.Fifa 2011.2012 istiorm ama hp internet istiyor yardim arkadsLar internetsz oyun istiorm futboL oLursa sewinirm .)
Yapamayan arkadaşlar varsa play store'dan oyunu indirsin sonra oyunun obb dosyasını alsın hafıza kartına atsın veya bilgisayarına sdcard/android/obb'yi kastediyorum . Sonra oyunu silsin arkadaşın verdiği apk.yı indirin onu yükleyin sonra yeniden obb'yi sdcard/andoid/obb'ye atın ve oyuna giriş yapın tamamdır ben böyle yaptım işe yaradı inşallah anlatabilmişimdir
Valla kardeşim dediğin gibi playdan indirdigim datayi yedekledim. Oyunu silip burdaki apk yi yükledim problem yok gayet guzel olmuş sınırsız para falan ) normalde yandexten indirecektim ama fena yavaş iniyordu link yenilenene kadar playdan indirem dedim oda işime yaradı tekrar saol
Valla kardeşim dediğin gibi playdan indirdigim datayi yedekledim. Oyunu silip burdaki apk yi yükledim problem yok gayet guzel olmuş sınırsız para falan ) normalde yandexten indirecektim ama fena yavaş iniyordu link yenilenene kadar playdan indirem dedim oda işime yaradı tekrar saol
Super eyvallah çalıştı ama...
Online oynamaya başladığım zaman hepsinin hayali olduğu ortaya çıkıyor.. mesela ;60bin vuruyorum normalde.. online pop yaptığımda en fazla 200damage..tek yiyorum...sorun nerde acaba?