Dungeon Hunter 2 oynayanlaar :D Oyun zamanıı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Dungeon Hunter 2 oynayanlaar :D Oyun zamanıı
Evet beyler bayanlar. Daha önce birkaç kere okumuştum dungeon hunter 2 de bazı bölümlerde zorlananlar varmış.Buna çare olarak kendimi sunuyorum:sopa: Geçemediğiniz bölümler olduğu zaman bana özel mesaj atın yada buraya yazın ve wlan üzerinden host game diyin.Kullanıcı adınızı da belirtin ki anlayayım. Adım PHYCYCO 68 lvlim:gun1: Eğer biraz sıkıldıysanız ve 20 lvlin üzerindeyseniz gelin dostlarım ben kendi hostumu kurdum ve dark queen'i avlayacağım:thumbup: bunu dağıttıktan sonra sizin her görevinizi seve seve yaparım sonuçta 50 lvl altı yaratıklara tek atıyom Bu arada hertürlü iteminizi alabilirim istediğinizi söyleyin yeter ki:sirit: HADİ DUNGEON HUNTER 2 OYNAYANLAR ZEVKLİ OYUN SAATLERİ BAŞLASIN:disko: Daha öncede symbian da açtım ama kimse oynamadığı için buranın daha uygun olacağını düşündüm

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
onu boşverde bende asphalt 6hd de yüzde seksende kaldım

Asteroid9

Asteroid9

Üye
telefon gelince oynarım. 40 lvl berserker. nick: ysfbrk06 karakter adı: YUSUFB. temple of winds te mahsur kaldım çıkamıyorum. :) oynarız :oke:

catdog136

catdog136

Üye
bende oynamaya başlamayı düşünüyorum. rehberlik edersiniz bana :D

Asteroid9

Asteroid9

Üye
tabi ki :)

tempestshine

tempestshine

Üye
onu boşverde bende asphalt 6hd de yüzde seksende kaldım

Övünmek gibi olmasın ama ben daha 1'i bile geçemedim :d:

----------Eklendi @ 21:03:12 ---------- Yazıldı @ 21:02:40 ----------

Dungeon Hunter 2 oynuyorum bu arada.Daha yeni başladım.Yakında level atlarık heral :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt