Dungeon hunter 2 savaşçıları!!!

Sponsorlu Bağlantılar

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Dungeon hunter 2 savaşçıları!!!
Merhaba arkadaşlar bu sabah itibarı ile 100lv lik süper bir berserker yapmış bulunuyorum. Eminim bu oyunu oynamış ve bırakmışsınızdır. Tekrar başlamak için size müjde!!. Eğer kendiniz çar yapmak isterseniz size hertürlü online da destek olabilirim. Ya da çarımn savelerini pcye geçince aktarıcam oradan devam edebilirsiniz.

Arkadaşlar burada diğer karman çorman olmuş konulardakileri değil sadece save paylaşımı, hileleri varsa bunları ve özel mesaj yoluyla yardım istersek dile getirelim istedim. Eğer elinizde asphalt6 ya ait save varsa buraya ekleriz.
Evet arkadaşlar burada aklınıza takılan soruları vb. şeylerde birbirimize destek olalım. Elin gavurları bagul bugul yazışır bilgi alışverişinde bulunurken biz de boş durmayalım.

İlk soru benden olsun.
Dungeon hunter da tüm skilleri nasıl perfect yaparım?

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
evet onu Bende çok merak ediyorum nasıl perfect oluyo hepsi 68 lvl kadar geldim oyunu 2. Seviyede bitirmedim daha alastor domain açılmadı henüz onu açmak için 70 lvl falan mi olmak gerekiyor anlamadım bıraktım sonra
bu arada elimde asphalt 6 nın savesi var buraya atabilirim.

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
evet onu Bende çok merak ediyorum nasıl perfect oluyo hepsi 68 lvl kadar geldim oyunu 2. Seviyede bitirmedim daha alastor domain açılmadı henüz onu açmak için 70 lvl falan mi olmak gerekiyor anlamadım bıraktım sonra

Onu açmak için 70 lv olmak gerekmiyor görevleri düzgün yapmalısın. Belki biryerde yanlış yapmışsındır. İstersen pm at birlikte geçelim.

mirales

Üye
usta bende alastor domain denen yeri açtım geçemedeim lwl 43 mageyim bide şöyle bi soru sorayım ya ben mageyim 43 lwl im hp 200 küsür amam 22 lwl bi varrıorum var hp 300 17 lwl death walker im var onunda canı cok yüksek acaba statlarda bi yanlıslıkmı yapıyorum hep energy e veriyorum ben

kemiksesi

kemiksesi

Üye

ben 40 lv de bitirdim oyunu

mirales

Üye
soruma cevap vermeyecekmisinz ya bide oyundaki nickinizi söylerseniz iyi olur ben
enesyartasi

sinanadsoy

Üye
bişe sorcam bu oyun metin2 gibi bişeymi pcde net yok telde var ona göre indirecemde

sinanadsoy

Üye
ya ganelofta nasıl üye olcaz dungeon hunterden denedim kullanıcı adı e posta yazıyom şifre yazarken oyun kapanıyor bilgisayardan araştırdım bi yer buldum faceden bilmem neyi kabul et üye ol yazıyo resimli anlatmış verdiği siteye girdiğimde hata çıkıyor ben bu gamelofta nasıl üye olurum?

coolasker54

coolasker54

Üye
arkadaşım şöyle bişey yapayım. Oyuna bir karakter le başlayın. boşta oldugunda. c den save dosyalarını pc ye at. ve

programı aç open savegame diyerek :
-statları istenilen değere gtirme
-6 milyona kadar para yazabilirsiniz.
-Skilleri yapabilirsiniz(en son 20 yazın. 20 en üst seviye)
-hp mp ve exp artırma
-karakter ismi ve lwl ini değiştirme
ve sağ taraftan open settings e tıklayın ordan oyun save klasöründe setting açarak
-sınırsız can
-sınırsız mp
-tek vuruşta öldürme.
gibi seçeneklerle kendi save dosyanızı oluşturabilirsiniz.
Ama size önerim sınırsız mp yi aktif edin. para yı değiştirin. tercihe göre skilleri editleyin. Ki oyunun zevki çıksın :d

leqo35

leqo35

Üye
bende bu oyun sorun oluyor arkadaşlar nokia 603 fp2 fp1deyken oynamıştım fp2den sonra karekter seçme yerinde kalıyor ordan hiç biyere tıklayamıyorum?

benderhomer

benderhomer

Üye
bende bu oyun sorun oluyor arkadaşlar nokia 603 fp2 fp1deyken oynamıştım fp2den sonra karekter seçme yerinde kalıyor ordan hiç biyere tıklayamıyorum?

oyunu silip tekrar kur istersen, çünkü bende de 603 fp2 var ve şuan oyunu bitirmek üzereyim.

leqo35

leqo35

Üye
sğl kardeşim denedim ama olmadı şimdi hard format denicem

SquaLTR

Üye
Teskurlerrr

Üst Alt