aleranol
Üye
Dungeon hunter 2 savaşçıları!!!
Merhaba arkadaşlar bu sabah itibarı ile 100lv lik süper bir berserker yapmış bulunuyorum. Eminim bu oyunu oynamış ve bırakmışsınızdır. Tekrar başlamak için size müjde!!. Eğer kendiniz çar yapmak isterseniz size hertürlü online da destek olabilirim. Ya da çarımn savelerini pcye geçince aktarıcam oradan devam edebilirsiniz.
Arkadaşlar burada diğer karman çorman olmuş konulardakileri değil sadece save paylaşımı, hileleri varsa bunları ve özel mesaj yoluyla yardım istersek dile getirelim istedim. Eğer elinizde asphalt6 ya ait save varsa buraya ekleriz.
Evet arkadaşlar burada aklınıza takılan soruları vb. şeylerde birbirimize destek olalım. Elin gavurları bagul bugul yazışır bilgi alışverişinde bulunurken biz de boş durmayalım.
İlk soru benden olsun.
Dungeon hunter da tüm skilleri nasıl perfect yaparım?
Arkadaşlar burada diğer karman çorman olmuş konulardakileri değil sadece save paylaşımı, hileleri varsa bunları ve özel mesaj yoluyla yardım istersek dile getirelim istedim. Eğer elinizde asphalt6 ya ait save varsa buraya ekleriz.
Evet arkadaşlar burada aklınıza takılan soruları vb. şeylerde birbirimize destek olalım. Elin gavurları bagul bugul yazışır bilgi alışverişinde bulunurken biz de boş durmayalım.
İlk soru benden olsun.
Dungeon hunter da tüm skilleri nasıl perfect yaparım?