Ediz Yiğit
Üye
Duke Nukem 3D Atomic+ Expansion Packs
Duke Nukem 3D Atomic+ Expansion Packs
Herkesin bildiği ünlü 3 boyutlu PC oyununun mobil telefonlara uyarlanmış halidir. Oyun FP2 telefonlarda sorun yaratabilir (N96'da çalışmadı) , fakat FP1 N95,E90 gibi telefonlarda sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.
Nuke Dukem için 4 farklı paket indirebilirsiniz.
Paket Ayrıntıları:
Atomic Edition (4 bölüm 11 seviye)
Duke is out in D.C (1 bölüm 10 seviye)
Caribbean Life's a Beach ( 2 bölüm 7&5 seviye)
Nuclear Winter (1 bölüm 8 seviye)
Nasıl Yüklenir:
1. Eklentideki "jfduke3d v1.05 s60v3" ve DUKE3D dosyalarını indirin.
2."jfduke3d v1.05 s60v3" dosyasını hafıza kartına kurun. (Telefon hafızasına yüklemeyin.)
3. DUKE3D dosyasını winzip yada winrar ile çıkartın, daha sonra hafıza kartı kök dizinine atın. (E:/)
4. Klasör içinde 3 adet dosya olacaktır. (Duke.Rts, Duke3d.cfg ve Ultramid.ini)
5. Daha sonra istediğiniz paketi indirip hafıza kartındaki DUKE3D klasörüne çıkartın.
6. Oynamaya başlayın.
Not: Toplam 4 paket vardır hepsi direk indir linkidir sorunsuzca indirebilirsiniz, bizzat kendim test ettim N95'te sorunsuz çalışmaktadır iyi oyunlar. Saygılar.
Herkesin bildiği ünlü 3 boyutlu PC oyununun mobil telefonlara uyarlanmış halidir. Oyun FP2 telefonlarda sorun yaratabilir (N96'da çalışmadı) , fakat FP1 N95,E90 gibi telefonlarda sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır.
Nuke Dukem için 4 farklı paket indirebilirsiniz.
Paket Ayrıntıları:
Atomic Edition (4 bölüm 11 seviye)
Duke is out in D.C (1 bölüm 10 seviye)
Caribbean Life's a Beach ( 2 bölüm 7&5 seviye)
Nuclear Winter (1 bölüm 8 seviye)
Nasıl Yüklenir:
1. Eklentideki "jfduke3d v1.05 s60v3" ve DUKE3D dosyalarını indirin.
2."jfduke3d v1.05 s60v3" dosyasını hafıza kartına kurun. (Telefon hafızasına yüklemeyin.)
3. DUKE3D dosyasını winzip yada winrar ile çıkartın, daha sonra hafıza kartı kök dizinine atın. (E:/)
4. Klasör içinde 3 adet dosya olacaktır. (Duke.Rts, Duke3d.cfg ve Ultramid.ini)
5. Daha sonra istediğiniz paketi indirip hafıza kartındaki DUKE3D klasörüne çıkartın.
6. Oynamaya başlayın.
Not: Toplam 4 paket vardır hepsi direk indir linkidir sorunsuzca indirebilirsiniz, bizzat kendim test ettim N95'te sorunsuz çalışmaktadır iyi oyunlar. Saygılar.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
ateş etme tuşu hangisi yardım lütfen