İtina ile kiralanırBen 1020 ye çok özeniyorum ya 1 gün bile kullansam yeter![]()
Çünkü bizim başka arayışımız yok onların varAbi ya ben android forumuna uğramıyorum bile bu andoidçiler neden hep burda takılıyor? Güzel haber bu arada teşekkürler

İlgi duyuyorum ben ondan geliyorum diğerlerini bilemem :PAbi ya ben android forumuna uğramıyorum bile bu andoidçiler neden hep burda takılıyor? Güzel haber bu arada teşekkürler
Biz Forumun Android kısmına yada İos kısmına musallat olmuyoruz fakat onlar sürekli burada arkadaş sanırsınki o firmalar bunlara para ödüyor gidin onları rahatsız edin orada diye.ya @-Battal arkadaşım bir şeyede musallat olmasan olmuyor dimi demekki lumiaların başarısını çekemiyorsun demekki hadi anteninide tak forumuna gitdün filimi izledim tek kelime ile on numara idi
yarıldım filmi izlerken filmde benimde lumialar dikkatimi çekti
:Windows Phone 8 Bir cihaz kullandığımız halde Android bölümüne gidip her gün gıcık gıcık mesajlar yazıp insanları rahatsız edecek ve bunu da forumun ne olduğuna bağlayacak kadar arızalı değiliz. Her gün burada tuhaf tuhaf mesajlar yazıp bizleri rahatsız ediyorsun.Siz galiba forum sitesinin ve "forum" un ne olduğundan haberiniz yok maxicep özgür bir platformdur herkez istediği yere kurallar dahilinde konu açıp mesaj yazabilir ve eleştirisini yapabilir bunu siz beliryecek değilsiniz ben burada kendi gözlemlediğim bir durumu eleştirdim aynı şekilde sizde diğer android veya ios bölümünde gelip görüşlerinizi belirtebilir eleştiri yapabilirsiniz bu saatten sonra size forum sitesinin düzenini anlatacak değilim.
@Akhtoher
@muratalperr55
Nokia'yı Microsoft satın aldı üretime ve çalışmaya devam ediyor değişen bir durum yok.beyler hani nokia satiliyordu ne oldu yalan habermiydi. nokia hala cihaz cikariyor![]()
ne amaçla olacaktı başka ? Medceziri izliyormusun bilmiyorum ama samsungun laptoplarını bilgisayarlarını note3 ve s4 u insanın gözüne sokmaya çalışıyorlarŞuan dikkat ederseneniz yerli ve yabancı dizilerin ve filmlerin çoğunda oyuncuların elinde lumia var hemde nokia yazısı önplanda tutularak reklam amaçlı olduğunu çok belli ediyor.
Windows Phone 8 Bir cihaz kullandığımız halde Android bölümüne gidip her gün gıcık gıcık mesajlar yazıp insanları rahatsız edecek ve bunu da forumun ne olduğuna bağlayacak kadar arızalı değiliz. Her gün burada tuhaf tuhaf mesajlar yazıp bizleri rahatsız ediyorsun.
ne amaçla olacaktı başka ? Medceziri izliyormusun bilmiyorum ama samsungun laptoplarını bilgisayarlarını note3 ve s4 u insanın gözüne sokmaya çalışıyorlar
iyide ben kimi rahatsız etmişim nokia yı veya wp yi eleştirince sana noluyor ? Nokia yı eleştirince kendine yapılmış gibi hissedip bana karşı savunmaya geçiyorsun anormallik sende Dediklerimde bir yanlışlık olsa anlarım yani wpyi haksız yere kötülesem veya eleştirsem bana cevap hakkını kendinde görebilirsin tabi ama ben bu bölümde wp veya nokia ile ilgili ne yazsam sanki sana karşı hakaret edilmiş gibi bana karşı atağa geçiyorsun forum olayına şu yüzden bağladım konuda beni kendinizce dışlayıp "başka yerde yaz" gibi saçma ithamlarda bulunduğunuz için nerde olduğunuzu hatırlatmak babında sizi uyardım.
@AkhtoherTekrar hatılatıyim burası Maxicep Forum sitesi isteyen istediği şekilde kurallar çerçevesinde eleştirisini düşüncesini belirtebilir.
Aynı eleştiriyi samsung içinde yapıyorum merak etmeyin dediğiniz şeye bende rastladım note3 ü izleyicinin gözüne gözüne sokulmasından bende rahatsızım.