dtp kapatıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
şimdiki kararları ne olucak acaba

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Sen Pkk ya yandaşlık yaparsan , desteklersen , kardeş olursan ...
İşte sonunuz bu şekilde olur .

Türk Milletine hayırlı uğurlu olsun ..:oke:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
gecenki hain saldırıdan sonra olması çok güzel oldu

dinccine

Üye
Şükür yarabbi Meclisteki teröristleri temizledik. Sıra dağda olanları
onların anlayacağı dilden temizleyecez elbet..

EroL

EroL

Emekli Yönetici
mecliste palyaçonun ne işi var zaten

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Arkadaşlar , Dtp nin amacı bence , zaten partiyi kapattırmaktı ..
Dağdan inen terorist i kim gider kutlamaya .. Amaçları proveke etmek , ortamı germekti . Bunları da başardılar .

EroL

EroL

Emekli Yönetici
sanmıyorum ali. Ortam gergin değil ki herşe yolunda şuan :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Öncesinden bahsediyorum Erol ..
Dağdan inen Pkk lıları karşılamadılar mı ? Proveke etmediler mi ortalığı ..?

EroL

EroL

Emekli Yönetici
provakasyonun yarın babasını yapacaklar. ama sanmıyorum ki şuan yaptıklarından farklı bişey yapsınlar. yine miting yine sağa sola saldıracaklar. İşte bende diyorum ki buna biz dur! diyelim

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
oh be ama konuyu ben acacktım bu müjdeyi ben verecektim

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
provakasyonun yarın babasını yapacaklar. ama sanmıyorum ki şuan yaptıklarından farklı bişey yapsınlar. yine miting yine sağa sola saldıracaklar. İşte bende diyorum ki buna biz dur! diyelim

Ne ekerlerse onu biçerler Erol ..
Yaparlarsa, onunun hesabını kötü verirler .

EroL

EroL

Emekli Yönetici
biz bu haberi 4 gözle bekliyoduk nadide :)

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Neyse siyasetten pek hoşlanmıyorum . Bu kadar söyleşi yeter açımdan =)
Tekrar TÜRK milleti adına hayırlı olsun ..
Keyifli Forumlar .

Perfect!

Üye
Herkes te bir korku var.yok intikam yok kavga çıkar falan filan bugüne kadar çok farklı birşey yapmadılar ki.bundan sonrada farklı birşey beklemiyorum.hem sadece kapatmak yetmez ömür boyu siyaset yasağı gelmeli her önüne gelende parti kuramamalı milletvekili olamamalı sabıkalı adamlar TBMM de köklü değişiklikler yapılmalı bence

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Nadide'den aldım müjdeyi..
Son günlerde aldığım en sevindirici haber oldu..

Yeni parti kurarlar diyenlere de söyleyeyim: "DTP milletvekillerine, 5 yıl siyaset yasağı geldi."

Arkadaşın da dediği gibi, DTP Kürtler'in değil, PKK'nın siyasi kanadıdır.
Yanılmıyorsam, Ahmet Türk de Kürt değil.

--------------- Ekleme ---------------

HEP, DEP, HADEP, DEHAP ve DTP...

Bıkmıyorlar bunlar yahu.. :)

-efşan

-efşan

Üye
arkadaşlar bugüne kadar duyduğum en güzel haber bu ama 5 yıl yasak az gelmiş birdaha hiç siyaset yapmalarına izin verilmesin bu şerefsizlerin hatta halkın içine salınıp linç edilerek öldürülmesi gerekiyor aslında

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Ahmet Türk kürt değil mi ? Yanılıyorsun Mustafa Furkan .
Hakiki Mardinlidir ..

Perfect!

Üye
Asıl sorun o aslımda doğudaki insanları kullanarak kendileri çıkar sağlıyo kürt devleti falanda bunu bi parçası ve en büyük yalan niye ekmek elden su gölden yaşamak varken devlet kurmaya çalışsın ki adam.hem doğuda yaşayanları biraz düşünselerdi doğuda yatırım yaparlardı.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Öyle okumuştum bir kaynaktan Diablos.. Ben de emin değildim. Bilgi için sağol.

Yabancı kaynaklar ötmeye başlamış bile.. :)

ASSOCIATED PRESS

Türk Anayasa Mahkemesi, Demokratik Toplum Partisi’ni PKK ile bağlantılarından ötürü kapattı. Mahkeme aynı zamanda ondan fazla parti üyesinin beş yıl boyunca diğer siyasi partilere katılmasını yasakladı ve DTP lideri Ahmet Türk dahil iki milletvekilini meclisten ihraç etti.
Verilen karar, PKK terörünü sonlandırmak için hükümetin Kürtlerle yürüttüğü uzlaşma çabalarını daha da güçleştirecek gibi gözüküyor.

REUTERS

Kapatma kararı, uzun yıllardır süren PKK sorununu sonlandırmak için gösterilen çabaları baltalayabilir.
Uzmanlar, mahkemenin verdiği kararın ülkedeki siyasi gerilimi artıracağını ve finans piyasaları tekrar açıldığında bir hassasiyet yaratabileceğini belirtti.

AFP

Türk Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç, Demokratik Toplum Partisi’nin PKK ile bağlantılarından dolayı kapatıldığını açıkladı.

Kılıç, 11 mahkeme üyesi oy birliği ile DTP’nin, “devletin, ülkenin ve milletin bölünmez bütünlüğüne aykırı nitelikteki eylemlerin odak noktası haline geldiğine karar vermiştir” dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt