dtp kapatıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
dtp kapatıldı
gerekçesi açıklanmadı son dakika
5 yıl seçim yasağı gelmiş

• Beğen
Tepkiler: Mehmet, Samsunspor, EroL ve 2 diğerleri

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Aldığım En Güzel Haber , Son Zamanlardaki

Eywallah Halit , sonunda kapattın şunları :hoba:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Haşim Kılıç, DTP'nin ''Devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğü aleyhine eylemlerin odağı' haline geldiğinin anlaşıldığından Siyasi Partlier Kanunu'nun ilgili maddesi gereğince kapatılmasına karar verilmiştir dedi..

siyasi yasak alanların adları açıklanıyor şu sıralarda

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
azacaklar ama yine:(

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
:aha:
Herkese benden çayyy :ehe
İnşallah intikam alma durumu olmaz :(

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Veeeee ... Evet şu an izliyorum ... ismini dahi anmak istemediğim şahısların vekillikleri düştü ve parti mal varlığına el konuldu

Çok Geç Oldu Çok Geç ...

A1234567A

A1234567A

Üye
sevindim iyoldu dtpye

qirL1903

qirL1903

Üye
Haşim Kılıç, DTP'nin ''Devletin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğü aleyhine eylemlerin odağı' haline geldiğinin anlaşıldığından Siyasi Partlier Kanunu'nun ilgili maddesi gereğince kapatılmasına karar verilmiştir dedi..

İyi oLmus ama bu daha cok kavgalara sebep olur diye düsünüyorum :hmmm

'Davut

'Davut

Üye
Ne güzel haber... hepsi'nin kökü kurur inşallah..

EroL

EroL

Emekli Yönetici
İyi oLmus ama bu daha cok kavgalara sebep olur diye düsünüyorum :hmmm

kavgaysa kavga ! ne gerekiliyosa yapılacak. Milletin devletin malına zarar verenlere en büyük cevabı millet verebilir. Sesimizi kesip köşemize sokulmayacaz. Kavga isteyenler kürtler değil, pkk lılar buna dikkat edin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
çok güzel oldu ama sonucu kötü olmaz İnşallah..

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Sadece Siyasi Kanatları Kırıldı ...

Sıra Dağ Kadrosunda , Asker Mi Yok ... Yoksa , Sayımız Azsa Çağırsınlar Yine Gelelim.

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
bence çatışmalar artar bunlar kötüydü belki ama durdurmuştu terörü birazda olsa:(

EroL

EroL

Emekli Yönetici
bence çatışmalar artar bunlar kötüydü belki ama durdurmuştu terörü birazda olsa:(

halit amaçta buydu. sen diyosun ki terör dursun ama türklüğümüzden taviz verelim. dtp nin amacı belliydi. Bi kere daha düşünmeni istiyorum senden. sağa sola saldırıp dediğimizi yapmazsanız yakar yıkarız imajı vardı. Sindirmeye çalışıyolardı bizleri. Evet artacak daha çok miting yapacaklar, burda polisin devreye girip onlar bizi korkuya salıp sindirmeden, polisin onları sindirmesi, bezdirmesi gerekiyor.

A1234567A

A1234567A

Üye
Allah belasını versin Dtpnin

Bora

Bora

Üye
Yakında yenisi kurulur arkadaşlar :( Kendilerine oynatacak kukla mutlaka bulacaklardır...

Bunlara karşı sağ duyulu davranmalıyız.Amerikanın ve Tüm avrupanın (kapitalist güçlerin) amacı Kürtler ve Türkleri birbirleriyle atıştırarak iç savaş çıkartmak ve sonrasında barış gücü olarak müdahale etmek...

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
katılıyorum erolcum sana bende aynı düşünüyorum ama artar işte çatışmalar

--------------- Ekleme ---------------

Yakında yenisi kurulur arkadaşlar :( Kendilerine oynatacak kukla mutlaka bulacaklardır...

Bunlara karşı sağ duyulu davranmalıyız.Amerikanın ve Tüm avrupanın (kapitalist güçlerin) amacı Kürtler ve Türkleri birbirleriyle atıştırarak iç savaş çıkartmak ve sonrasında barış gücü olarak müdahale etmek...

boracım bunada katılıyorum herşey belli ama müdahale edemıyoruz işte

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Son günlerde aldığım en güzel haber

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
emine ayna konuşacak şimdi ne dicek acaba

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Kurtulduk en sonunda şu lanet olası partiden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt