Emel63 Üye qt felan eksik dedi yüklemeye devam ettim, yükledim ama çalışmıyor ----------Eklendi @ 22:24:25 ---------- Yazıldı @ 22:22:58 ---------- açılmıyor oyun ya
qt felan eksik dedi yüklemeye devam ettim, yükledim ama çalışmıyor ----------Eklendi @ 22:24:25 ---------- Yazıldı @ 22:22:58 ---------- açılmıyor oyun ya
musti_fe_15 Üye Çok teşekkürler tam benim küçük yaramaza göre indirip yükledim telefonu bana varmiyor ya
Sensation Emekli Yönetici Konu Sahibi andreoni' Alıntı: Teşekkürler paylaşım için ancak indiremiyoruz. Alternatif link yok mu?? Genişletmek için tıkla ... Şimdi sorunsuz indirebilirsiniz.
andreoni' Alıntı: Teşekkürler paylaşım için ancak indiremiyoruz. Alternatif link yok mu?? Genişletmek için tıkla ... Şimdi sorunsuz indirebilirsiniz.
batmanyavuz Üye Taylor v7.1 Belle CFW kullanıyorum. Bende kasıyor neden olabilir, benzer sorunu yaşayn var mı? Ses kasılıyor sürekli.
Taylor v7.1 Belle CFW kullanıyorum. Bende kasıyor neden olabilir, benzer sorunu yaşayn var mı? Ses kasılıyor sürekli.
fevzi09 Üye belle refresh hatalı suan bende c6-01 var resimleri duvar kağıdı yapamıyorum resim düzenleyici yok