[DSTalking] Talking Ted v1.00(0) Symbian^3 Signed

eyvallah süper olmuş bu diğer telleri kıskanıyodum bunun için bu eksiğide giderdik sayende

arkee

Üye
ok guzel olmus

najanaja

Üye
telefon modelini yazar mısın mümkünse aynılarını bende yapıyorum hızlı hızlı yumruk atınca ya da tokat atar gibi yapınca donuyo nedense
tel modelim yazıyo zaten avatarımın altında N8 dark kaç kere açtım kurcukladım hiç bi takılma yok gayet güzel şahsen bende.

tel modelim yazıyo zaten avatarımın altında N8 dark kaç kere açtım kurcukladım hiç bi takılma yok gayet güzel şahsen bende.
kusura bakma bilgisayarım serviste olduğu için bu aralar telefondan giriyorum haliyle de bilgisayarın yerini tutmuyo

najanaja

Üye
kusurluk bişey yok ki kardeş

ve beklenen uygulama =) sağolasın admin =)

cemal67

Üye
arkadaşlar [DSTalking] Talking Ted v1.00(0) Symbian^3 Signed.sis File size: 10.16 MB proram indiremiyorum başka link yokmu yardım edin

arkadaşlar süperde indiremiyoruz yardım!!!

----------Eklendi @ 09:26:14 ---------- Yazıldı @ 09:18:01 ----------

tamam şimdi başardım heralde galiba sanırsam

emeğine sağlık0güzel uygulama da inmiyor ndenSE

tşk ama bunun dokunmatik telefon için olmayanı yok mu örnek x3 için bu program var mı şimdiden tşk

[COLOR=""][SIZE=""]yok malesef[/SIZE][/COLOR]

hasoli66

Üye
Umarım buda seri şekilde söylüyordu ben bir kez buldum hem yavaş hemde sağırdı kedi

keys1903

Üye
tesekkurler signed paylasan ellerıne saglık

dostum sağol eline sağlık ama bi türlü download edilmiyor nedense

ve indi indirme sitesi çok yavaş uygulama sorunsuz çalışıyo gayet hızlı sorun yok tekrar emeğine sağlık c6-01

Tepkiler: Sensation

CanKartaL

Emekli Yönetici
teşekkürler Sensation eline sağlık

Tepkiler: Sensation