DroidScript(cepte yada pcde programlama)

Sponsorlu Bağlantılar

Tufkan

Tufkan

Üye
Bilmiyorum vede cevaplar cok gec veriliyor
Bilmiyorum vede cevaplar cok gec veriliyor

ayrıca buradanda kısa bilgiler var
ve burada öğrenim için

SeloSoftt

SeloSoftt

Üye
    Konu Sahibi
merhaba uzun zamandır yeni bakabildim kusura bakmayın yarın vaktim olur büyük ihtimalle o zaman kod hazırlarım .
SHS dostum şuan widget yapımı yok ama ilerleyen zamanlarda tüm android fonksiyonları eklenir DroidScript tabanına her versiyonda genişletiliyor kütüphane Grup sayfasına 1. Ağızdan yazarsanız soruları ordan daha kesin cevaplar alabilirsiniz ..

Tufan
resim yerine ekranı döndür bence ;
app.SetOrientation( "Portrait" ); //normal
app.SetOrientation( "Landscape" ); //yan

function OnStart()
{
orient = app.GetDefaultOrientation();
app.ShowPopup( orient );
}

app.ShowPopup( "bitti"); titreşimden sonra popup açıp yazı cıkarabilirsin .

app.CreateText() metodu ile de yaparsın örnekler içinde var zaman bulunca kod hazırlarım . kolay gelsin herkese öğrendikçe öğretmeye devam bu arada ilk deneme programını playStore de yayınladım .
burdan;

SHS

SHS

Üye
Anladım Android AIDE iile ddevam etcem o zman

Programın hayırlı olsun

Tufkan

Tufkan

Üye
Saol denicem kodu bide yan cevirme olmaz cunku 3-5 resim var maalesef birde programin hayirli olsun
Biraz beklersen bi resim aticam

SeloSoftt

SeloSoftt

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler.

Tufkan

Tufkan

Üye
O attigim resimdeki kodlar calismiyor baska bi program varmi o kodlari calistiran?
Veya android icin visual studio varmi?

SeloSoftt

SeloSoftt

Üye
    Konu Sahibi
ordaki dil javascript değil java o kodlar DroidScript üzerinde çalışmaz Aide diye bir program var ama çok zor ve eğitimi falan da paralı DroidScript eğitimi paralı değil ve daha kolay daha basit AİDE yi tavsiye etmem ..
Visual studio dediğin görsellik için mi anlamadım
Bir de Türkçeleştirme hatalı demişin nerde hata var ?

Tufkan

Tufkan

Üye
Kodlar aide dede calismiyor bunlar visual studio kodlari okulda goruyoruz ve sinavlara girmeden denemem lazim onlari

SeloSoftt

SeloSoftt

Üye
    Konu Sahibi
O kodlar java , visual studio kodu diye birşey yok ben duymadım en azından ve konu DroidScript dışına cıktığı için yardımcı olamıyorum .
Birde visual studio birkaç dili bir arada kullanan düzenleme ve hata ayıklama programı sanırım .

Tufkan

Tufkan

Üye
Program yazma programı

de_la_vega_66

de_la_vega_66

Üye
Visual Studio bir IDE. Diğer bir deyişle ve Tufkan'ın tabiriyle "Program yazma programı". Android için uygulama geliştirmek istiyosanız Android Studio, Java için uygulama geliştirmek istiyosanız Eclipse yada Netbeans isimli IDE'leri kullanabilirsiniz. DroidScript'i indirip denemedim ama kodları şöyle biraz inceledim de pek fazla hareket alanı vermiyo kullanıcıya sanki. yani bence bu işlere ilginiz varsa ve yeterli bilgiye sahipseniz en iyisi bilgisayar üstünde uygulama geliştirmektir. Yanlız şunu da belirteyim, çalışma takdire şayan. Yani fikir çok güzel.

SeloSoftt

SeloSoftt

Üye
    Konu Sahibi
Yani dediğim gibi bir program .
Bizler amatör insanlarız benim herhangi bir yazılım egitimim yok fakat gördüğünüz üzere program yazabiliyorum ve Bİ dünya da yarilanmis projelerim var DroidScript benim için yeterli ki zaten DroidScript her yeni versiyonda daha fazla kütüphane ile geliyor özellikle cepte program yazmak için bire bir native uygulamalar da yapıyor herşeyden önemlisi Apk yapıyor .Eclipse ile başladım başlı başına sorun herşeye hata veriyor Aide ile devam ettim bu sayede javascript html css jquery öğrendim :) Birde DroidScript web ide var pc üzerinde kodu yazıp tek tuşla telefonda denersiniz. Teşekkürler.

Tufkan

Tufkan

Üye
Visual Studio bir IDE. Diğer bir deyişle ve Tufkan'ın tabiriyle "Program yazma programı". Android için uygulama geliştirmek istiyosanız Android Studio, Java için uygulama geliştirmek istiyosanız Eclipse yada Netbeans isimli IDE'leri kullanabilirsiniz. DroidScript'i indirip denemedim ama kodları şöyle biraz inceledim de pek fazla hareket alanı vermiyo kullanıcıya sanki. yani bence bu işlere ilginiz varsa ve yeterli bilgiye sahipseniz en iyisi bilgisayar üstünde uygulama geliştirmektir. Yanlız şunu da belirteyim, çalışma takdire şayan. Yani fikir çok güzel.
Peki resimdeki verdiğim kodları deneyebileceğim bir program varmı link atarmısın?

SeloSoftt

SeloSoftt

Üye
    Konu Sahibi
Eclipse dene kurulumu biraz gayret ve sabır gerektirir tabi kodlar Android java kodu ise

Tufkan

Tufkan

Üye
Telefondanmi
Ve link atarmisin

SeloSoftt

SeloSoftt

Üye
    Konu Sahibi
Hayır pc de eclipse yaz arama motoruna cikar 've android sdk jdk da yuklemelisin .

Tufkan

Tufkan

Üye
Yeni kodlar varmi

olcay 38

olcay 38

Üye
galaxy y da calismayi durdurdu hatasi veriyor

SeloSoftt

SeloSoftt

Üye
    Konu Sahibi
Tufkan- Kodlar var sen bir proje belirle yazmaya başla bende sana o işe yarayacak kodlar üreteyim .
OLCAY38- hata veren ne yani hangi program DroidScript mi ?

Tufkan

Tufkan

Üye
Hile programi yapamayiz dimi adamim

Takipçi Satın Al

Üst Alt