para ödeyerekmi? :D Hayır teminal emulator ile
afer459 Üye polam234' Alıntı: Hayır teminal emulator ile Genişletmek için tıkla ... Bana lazım değil ama eminim @esed44498 öğrenmek ister
polam234' Alıntı: Hayır teminal emulator ile Genişletmek için tıkla ... Bana lazım değil ama eminim @esed44498 öğrenmek ister
AIS Üye afer459' Alıntı: Bana lazım değil ama eminim @esed44498 öğrenmek ister Genişletmek için tıkla ... Tamam foruma gelirse yazarım
afer459' Alıntı: Bana lazım değil ama eminim @esed44498 öğrenmek ister Genişletmek için tıkla ... Tamam foruma gelirse yazarım
normlander Üye Ayar yapiliyor. Ama suan turkcell de calisiyormu bilmiyorum. Turkcellde suan kullanan varsa bi yardimci olun lutfen
Ayar yapiliyor. Ama suan turkcell de calisiyormu bilmiyorum. Turkcellde suan kullanan varsa bi yardimci olun lutfen
AIS Üye normlander' Alıntı: Ayar yapiliyor. Ama suan turkcell de calisiyormu bilmiyorum. Turkcellde suan kullanan varsa bi yardimci olun lutfen Genişletmek için tıkla ... Sorun nedir? Premium mu?
normlander' Alıntı: Ayar yapiliyor. Ama suan turkcell de calisiyormu bilmiyorum. Turkcellde suan kullanan varsa bi yardimci olun lutfen Genişletmek için tıkla ... Sorun nedir? Premium mu?
esed44498 Üye Konu Sahibi polam234' Alıntı: Hayır teminal emulator ile Genişletmek için tıkla ... Terminal emulator denedim ama yapamadim..lutfen detayli paylasirmisin[emoji6]
polam234' Alıntı: Hayır teminal emulator ile Genişletmek için tıkla ... Terminal emulator denedim ama yapamadim..lutfen detayli paylasirmisin[emoji6]
afer459 Üye esed44498' Alıntı: Terminal emulator denedim ama yapamadim..lutfen detayli paylasirmisin[emoji6] Genişletmek için tıkla ... arkadaşa özelden yazarsan yardımcı olur
esed44498' Alıntı: Terminal emulator denedim ama yapamadim..lutfen detayli paylasirmisin[emoji6] Genişletmek için tıkla ... arkadaşa özelden yazarsan yardımcı olur
esed44498 Üye Konu Sahibi Droid vpn premium yok kac yol denedim olmuyo.yeni vpn bilen varsa paylassin.