Amaru Shady Üye KayraBey' Alıntı: Bu adam ölmüş alırken farketmemişler mi Genişletmek için tıkla ... Drogba ayrı biri. Insana benzemiyo pek Geçen sene Barça ve Bayern'e yaptıklarını gördük, onları yaptığında sadece bugünden 1 yaş küçüktü. Başarılı olur umarım. Iyi de reklam oldu.
KayraBey' Alıntı: Bu adam ölmüş alırken farketmemişler mi Genişletmek için tıkla ... Drogba ayrı biri. Insana benzemiyo pek Geçen sene Barça ve Bayern'e yaptıklarını gördük, onları yaptığında sadece bugünden 1 yaş küçüktü. Başarılı olur umarım. Iyi de reklam oldu.
PixelWolf Üye ben telefondaki futbolda Chelsea ile oynuyodum muhteşem bir takım kurdum forvetlerde Anelka, DROGBA, Messi vardı oynayasım geldi şimdi
ben telefondaki futbolda Chelsea ile oynuyodum muhteşem bir takım kurdum forvetlerde Anelka, DROGBA, Messi vardı oynayasım geldi şimdi
Silinen Üye 166392 Kapalı Hesap Drogba insan mı ki yaşlı diyorsunuz? Yemini, suyunu ver 40'ına kadar oynar bu adam veya yaratık herneyse.
Drogba insan mı ki yaşlı diyorsunuz? Yemini, suyunu ver 40'ına kadar oynar bu adam veya yaratık herneyse.
osicik Üye 'Enver'' Alıntı: Drogba insan mı ki yaşlı diyorsunuz? Yemini, suyunu ver 40'ına kadar oynar bu adam veya yaratık herneyse. Genişletmek için tıkla ... hakkaten ayrı bir yaratık yaaa ama şu kesin futbol için yaratılmış ve daha çok iş yapar ve gs ye vizyon yaptırır...
'Enver'' Alıntı: Drogba insan mı ki yaşlı diyorsunuz? Yemini, suyunu ver 40'ına kadar oynar bu adam veya yaratık herneyse. Genişletmek için tıkla ... hakkaten ayrı bir yaratık yaaa ama şu kesin futbol için yaratılmış ve daha çok iş yapar ve gs ye vizyon yaptırır...
Kingmortall Üye yaşlı dediğiniz adam geçen sezon uefa şampıyonlar ligini kazandırdı tarih tekerrürden ibarettir
arslansem Üye Geçen yıldan itibaren kulüp kara geçiyor ve borçlar eriyor.Ünal başkan gibi ekonomist adam varken rahat olun beyler
Geçen yıldan itibaren kulüp kara geçiyor ve borçlar eriyor.Ünal başkan gibi ekonomist adam varken rahat olun beyler
GSalazar Üye Kingmortall' Alıntı: yaşlı dediğiniz adam geçen sezon uefa şampıyonlar ligini kazandırdı tarih tekerrürden ibarettir Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle katılıyorum geçen sene kupayı drogbaya borçlular ki çinde 17 maçta 14 golü var bu adam futbol için doğmuş
Kingmortall' Alıntı: yaşlı dediğiniz adam geçen sezon uefa şampıyonlar ligini kazandırdı tarih tekerrürden ibarettir Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle katılıyorum geçen sene kupayı drogbaya borçlular ki çinde 17 maçta 14 golü var bu adam futbol için doğmuş