Guns 4 Hire Oyun İncelemesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
Guns 4 Hire Oyun İncelemesi
Guns 4 Hire Oyun İncelemesi



Windows Phone ilk duyurulduğunda tam bir oyun merkezi olacağı söylendi.Microsoft'un vaatlerini tutan bir oyunun gelmesi çok zaman aldı,Windows phone 8'in kabiliyetleri ise bir süre sonra resmen uçuşa geçti.İşte o dönem inanılmaz grafikleriyle ve gerçekçiliğiyle Microsoft'un vaatlerine uygun bu oyun piyasaya çıkmıştı!

Yaklaşık iki haftadır bu oyunu oynuyorum ve açıkça söylemeliyim ki hiç bir akıllı telefonda bu kadar güzel bir oyun oynamamıştım.Oyun beni halen şaşırtmaya devam ediyor.






Genel Puan 5/5:Grafikler mükemmel,sesler harika ve oynanış gerçekten kolay ve eğlenceli.Hatrı sayılır şekilde uzun ve zevkli bir oyun.Windows Phone mağazasında eskiden bu kadar iyi oyunlar bulamıyordum.Ancak bu oyun gerçekten çok iyi ve aldığı puanı tamamiyle hak ediyor.

Sunum 5/5:Biraz önce de söylediğim gibi oyunun grafikleri çok etkileyici.Lumia 920 ve 820'de denediğim oyun,aynı görkemi yaratıyor.Tabi ki Lumia 920'nin HD ekranında daha da güzel olsa da 480x800 çözünürlükte bile iddialı yapısından ödün vermiyor.

Sesler inanılmaz.Patlama ve ateş sesleri büyüleyici!

Oynanış 5/5:Oyunda istediğiniz yerlere dokunarak askerlerinizi oraya gönderiyorsunuz.Normalde askerler kendileri ateş ederler ancak siz özel bir atış yapmak istiyorsanız dokunmanız yeterli oluyor.Bazen arabaları havaya uçurmak yada binaları yıkmak gerekebiliyor.
Eğer bir askerinizi tek olarak yönetmek istiyorsanız seçtiğiniz askeri diğerlerinden ayırmak için sürüklemeniz yeterli.

[video=youtube;qdwaQxK3_VQ]https://www.youtube.com/watch?v=qdwaQxK3_VQ&feature=player_detailpage[/video]

Diğer bir tarafta ise silahlar yer alıyor.El bombaları,mayınlar yada tabancalar.Hangisini kullanmak istiyorsanız ona basılı tutup kullanmak istediğiniz yere sürüklüyorsunuz.Bu kadar basit!

Oyun kolay ancak çocuk oyuncağı da değil.

Akılda Kalıcılık 5/5:Her bölümü 4 farklı zorluk seviyesinde tamamlayabiliyorsunuz.Bir seviyenin kilidini açmak için askerlerinizi terfi ettirmek zorundasınız(birincil yada ikincil silahlarını da olabilir.)5 veya 6 görevde 3 farklı durum mevcut.3.yada 4.seviyede ise oyunda bir bölümü geçmek çok zor bir hal alıyor ve tekrar tekrar oynamanıza sebep oluyor.

Her seviye bir diğerinden farklı hazırlanmış.Bazen esirleri kurtarmanız gerekiyor bazen ise düşmanlarınızın saklandığı yerleri havaya uçurmanız gerekiyor.Bazen sadece onları öldürmek yeterli olabiliyor.

Bence mükemmel bir oyun olan Guns 4 Hire eğlenceli,grafikleri iyi tasarlanmış ve uzun süre oynamaktan sıkılmayacağınız bir oyun.

En güzel yanı ise bu oyun ücretsiz! Guns 4 Hire oyununu hemen indirin!



http://www.maxicep.com/windows-phone-genel/dredd-vs-zombies-oyun-incelemesi-756152.htmlne de göz atmayı ihmal etmeyin ;)
 
  • Beğen
Tepkiler: Web Designer


komando04

komando04

Üye
teşekkürler ama adamları çok küçük gösteriyor kardeşim ya o yüzden sildim
 
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Konu için teşekkür ederim, canım sıkıldıkça oynuyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. :oke:
 
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Kaliteli bir oyun zaman geçirmek için birebir :oke: teşekkürler paylaşım ve anlatım için ellerine sağlık :)
 
ardacumhur

ardacumhur

Üye
    Konu Sahibi
:rica:
 
NUD

NUD

Üye
Güzel oyun baya bi oynadım
 

mert3548

Üye
harika bir oyun fakat tek kötü yanı yelek aldığın zaman 5 el kullanmak olmuş yani her 5 el sonu 18.5 milyon vermek çok koyuyo :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt