DreaMagiC
Üye
-
Konu Sahibi
-
eşine az rastlanacak değerli dostlarımdan birisidir. bilgisi ve dürüstlüğü ile kaliteli bir kişilk örneği sergilemiştir bana karşı. iyiki varsın Tarık.
Abimiz
eve gidince yazıcam, telefonun pili bitiyo
abi ben seni ilk franzlist hakan abiyle tartışmanızda tanımıştım o abimiz ibraz atarlıydı evet ama sende baya baya kavga ettin adamlaherneyse laf aralarına girmiştim yatışmadı tartışmanız geçti gitti...sonra hoşgeldin/hoşgeldim kısmına bi' konu açtın sonra senle tanışmış olduk muhabbetimiz gececilerde devam etti falan...sende çabuk sinirlenirsin ama atarlı giderli hallerin olmadı hiç fatihle beraber seninle muhabbetimiz daha da ilerledi takdire şayan emeklerin çalışmaların var bazen çok alıngan oluyorsun abi...olayları gözünde çok büyütüyorsun bazen bu senin zaafın şimdi bi' one x alsam kafamı eder one x beni rahat bırakmaz ilgili olduğu konulardaki bilgisine güvenirim her zaman o da gerçek bir 'dost' tur...
Bu konuda tıkanırım ben. Kelimelerim yetmez. Hatta diyeyim ki; ilk defa bu konuda anlatacak bir şey bulamadım.
Özetle Kardeşimsin.
Özetle Tarık'sın.
Ben ne anlatabilirim ki Paşam.
Dicek bişey var mı ki abimiz
Zirveye oynuyorum zirvede değilim yaniSöyleye söyleye dilimde tüy bitti ama adamın dibidir kendisi. Sohbeti güzel, cana yakın, 10 numara bir arkadaş, zeki, çalışkan, çevik, ahlaklı ve neşelidir. (Kaptırmışım kendimi) Zaten herkes biliyor daha fazla söze gerek yok. Bu forumda tanıdığım en değerli insanlar listesinde zirveye oynuyor. (Tek geçerim seni dostum, ayrılda gel ) Yüz yüze konuşma şerefine de nail olduk, daha ne isterim
Unutmuşum kardeşim nasıl tanıştığımızı ben seni asıl o malum konudan sonra benimle konuştuktan sonra tanıdım forumun elçisi dostum benimTarık geç tanışıp malesef çok fazla vakit geçiremediğim bir kardeşimCep genelde One x i galaxy s3 e karşı savunurken başladı muhabbetimiz Foruma emeği geçmiş bölümünü hareketlendirmek için elinden gelenin fazlasını yapmış,biraz foruma kırgın,biraz kızgın ama buradan ayrılamayacak kadar da buraya bağlı bir kardeş bir dost Buralarda kal Tarık
Zirveye oynuyorum zirvede değilim yani
Zirveye oynuyorum zirvede değilim yani
Unutmuşum kardeşim nasıl tanıştığımızı ben seni asıl o malum konudan sonra benimle konuştuktan sonra tanıdım forumun elçisi dostum benimSizler buralarda olduğunuz sürece bende buralardayım (Sadece sizler için unutmayın)
Sonuna da gülümseme koymuş helal sana Furkan sabırlısın ve benim için smiley kullanmaya zorluyorsun kendiniilk zamandan beri seviyorum. Smile kullanmadığım için yanlış anlaşıldım galiba, şu an sorun yok zannediyorum
Anladığım kadarıyla araştırmayı öğrenmeyi seven, yardım etmekten hoşlanan sabırlı biri.
Abimmm
ÇaktırmaDiğerleri üzülmesin diye öyle söyledim
Ne mutlu bize
eyvallah kardeşimGeri dönmene sebep olduysam ne mutlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?