Draw Something, Words With Friends ve pek çok popüler uygulama Windows Phone'a geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Draw Something, Words With Friends ve pek çok popüler uygulama Windows Phone'a geliyor

Microsoft, mobil platformunu bir adım daha ileri taşıyacağını umut ettiği Windows Phone 8'in tanıtımında, Android ve iOS platformlarından tanıdığımız popüler uygulamaların da yakında kullanıcılarla buluşacağının müjdesini verdi. Uygulama sayısı 100 000'i geçen Windows Phone Marketplace, popüler uygulamalarla daha da güçlenecek.

Ekosistemde ilk kez yer alacak Zynga, popüler iki oyununu, Draw Something ve Word With Friends'i Windows Phone işletim sistemine getirecek.

Bunun haricinde Gameloft; Nova 3, Asphalt 7 ve Fairway Solitaire ile ekosistemde yerini alacak. Oyunlar oldukça detaylı ve güçlü. Sesli kitap servisi Audible şu an indirilebilir durumda.

Nokia'nın da sisteme büyük katkısı var. Nokia Music 3.0, alışkanlıklarınızı izleyen Nokia Counters, kısa süre önce firmanın satın aldığı Scalado'nun elinden çıkan ve kameraya zamanlayıcı, panorama gibi özellikler ekleyen Camera Extras uygulaması, Smart Groups çoklu çekim modu, Nokia Maps, Nokia Drive, bu katkının içerisindeki uygulamalar.

İş dünyasına yönelik olarak şirket bilgilerini ve güncellemelerini kaydeden Company Hub da yine uygulama mağazasında yerini alacak olan uygulamalardan birisi.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

m542tf

m542tf

Üye
bu haberlere :alkis tutulur

sataer

Üye
wp Nokia dan sorulur teşekkürler oyunlar bomba :aha:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
galiba birkac aya kadar wp'nin oyun sorunu da ortadan kalkacak:)

sataer

Üye
o kadar sürmez abi bence ;) zaten şuan popüler olan asphalt7 nova3 nfs most wanted temple run gibi şeyler gelse yeter kimse rakamları takmaz o zaman

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ben hic oyun oynamiyorum snooker haric tabi

sataer

Üye
what dedin abi? :d:

klongs

klongs

Üye
drow somethingin pek bir popülaritesi kalmadı ama yinede gelmesi güzel

sataer

Üye
o iyiymiş ;) severim bilardo

Del Rey

Del Rey

Üye
DrawSomething'a bayılıyorum. Yaşasın! 64 çekirdekli Windows Phone harika! :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
normal hunkarim sen olsan ilk olarak 100milyon kullaniciya mi yaparsin 5milyon olana mi

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt