Haber Nokia, en iyi 10 Symbian uygulamasını Windows Phone'a uyarlayacak.

Sponsorlu Bağlantılar

CV-AdrenaLin

CV-AdrenaLin

Üye
    Konu Sahibi
Nokia, en iyi 10 Symbian uygulamasını Windows Phone'a uyarlayacak.
5 Eylül'de yeni Lumia cihazlarını tanıtacak olan Nokia, bir dönem akıllı telefon pazarında liderlik koltuğunda oturmasını sağlayan Symbian işletim sisteminin izlerini Windows Phone platformuna taşımaya devam ediyor.

Symbian platformunun en iyi 3 uygulamasından birisi olan ve 105 milyon kullanıcıya sahip Nimbuzz çapraz platform sohbet uygulaması, optimize edilmiş olarak Nokia Collection grubu altında Windows Phone platformu için sunulacak.

Nimbuzz operasyon şefi Joby Babu, Nokia'nın Symbian işletim sisteminin en iyi on uygulamasını Lumia cihazlarına uyarlamak istediğini ve işe kendileriyle başladığını aktardı.

Nimbuzz uygulaması Lumia cihazları için özel olarak grafik ve performans optimizasyonlarına sahip olacak. Nokia ise cihazlarına daha iyi uygulama ve hizmet sunmak için geliştiricilerle ortaklık yapmaya devam edeceklerini açıkladı.

Lumia cihazları için Nimbuzz uygulamasının bu hafta mağazada yerini alması bekleniyor.

SuikaSte..

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
hey gidi symbian

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Diğer 9 u nerede?

• Beğen
Tepkiler: Pikkaccu
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
insan kendini bu kadar ele verir miymiş @CV-AdrenaLin ve @SuikaSte :ehe

Topal Pire

Topal Pire

Üye
Nimbuzz kadar önemli olan birçok uygulama var ama şirketlerin dışında 3. parti yazılımlara da ihtiyaç var. Onlar olursa daha varyantlı ve bol oluyor. Onlara da bi destek bi teşvik lazım.

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
symbiandan neden vazgeçtin nokia !!!

Topal Pire

Topal Pire

Üye
symbiandan neden vazgeçtin nokia !!!
Donanım için yetersiz kalıyordu geliştirilse yine kötü olmazdı diye tahmin ediyorum. Bence stabil ve kullanışlı idi. Şuanki android benim gözümde symbian'ın geliştirilmiş hâli gibi.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
Hermaphroditos

Hermaphroditos

Üye
Ha bide bu hesap var :D Yine kendimi ele verdim :(Hermaphroditos ban atın sakın buna atmayınn.Hermaphroditos ban atın sakın buna atmayınn.

fk555897

fk555897

Üye
Symbian programlarıyla uğraşacağına güzel yeni programlar yazsa daha iyi olur.

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Donanım için yetersiz kalıyordu geliştirilse yine kötü olmazdı diye tahmin ediyorum. Bence stabil ve kullanışlı idi. Şuanki android benim gözümde symbian'ın geliştirilmiş hâli gibi.
symbianı durduracağına s40 ve asha serisini durdursaydı daha iyi olurdu. Biraz uğraşsaydı android'den bile iyi olabiirdi olmasa bile kullanılırdı yine. Banada öyle geliyor androide benzetiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Topal Pire

Üst Alt