Drakula filmi hk. Önemli!

Sponsorlu Bağlantılar

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
    Konu Sahibi
Drakula filmi hk. Önemli!
Arkadaşlar, yeni çıkan Drakula başlangıç filmi içerisinde gerçekte yaşanan tarihle hiç ilgisi olmayıp Dedemiz , ceddimiz, atamız Fatih Sultan Mehmedi ve Osmanlı imparatorluğunu sanki çocuk taciri ve insafsız ,Türkleride terörist milletmiş gibi gösteren filmi twetter da @UniversalPics #draculaboykot kanalıyla lütfen boykot edelim. Burdan vatanını ve milletini seven tüm arkaşlarıma sesleniyorum lütfen boykot edelim.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
saçmalığın daniskası, 2 hafta önce izlemiştim, sadece efektler güzeldi

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar, yeni çıkan Drakula başlangıç filmi içerisinde gerçekte yaşanan tarihle hiç ilgisi olmayıp Dedemiz , ceddimiz, atamız Fatih Sultan Mehmedi ve Osmanlı imparatorluğunu sanki çocuk taciri ve insafsız ,Türkleride terörist milletmiş gibi gösteren filmi twetter da @UniversalPics #draculaboykot kanalıyla lütfen boykot edelim. Burdan vatanını ve milletini seven tüm arkaşlarıma sesleniyorum lütfen boykot edelim.

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
    Konu Sahibi
@Nextman abi desteğini bekliyorum yukarıda olan durum için.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Son zamanlarda bir çok değerimiz üzerinden döndürülmek istenen oyunlardan biri. Bu konu çok sıkıntı çıkarmasın, bizler zamanı gelirse gereken cevabı en iyi şekilde geçmişte olduğu gibi bu günde verecek güce sahibiz.

Ulu Önderimiz M.Kemal ATATÜRK'ün dediği gibi ;
"Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi, vazifen; Türk İstiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!"
:turkiye::türkiye1::turkiye:

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, 98farom98, B.A.R.O.N ve 1 kişi daha
KayraBey

KayraBey

Üye
Siz kim Osmanlı devletine artistlik yapmak kim... Her daim aklınızı aldık yine alırız... Küller alev alacak diye ödleri kopuyor... Anca filmlerde olur zaten :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Anca mizah konusu olur hele ki özellikle yapılıyor Çanakkale yıldönümü yaklaştıkça artacaktır bu tür haberler :cool

• Beğen
Tepkiler: Dede
Invoke

Invoke

Üye
Ben sırf şerefsizler ne yapmış diye izleyeceğim valla. :D

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Filmden bir replik: "Yakında tüm dünya Türk olacak!" sevdim bu işi :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke

forever_zest

Üye
Filmi izledim bir milletten korkarsan bilim kurgu yapılır. İstediklerini yapsınlar hepsi hikaye zaten ama şöyle bir durumda var osmanlı imparatorluğunun reklamını dünya yaptılar ben nasıl kazıklı voyvodayı araştırıyorum bizleri bilmeyenlerde araştıracak ve bu sayede tanımış olacaklar.

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Kurgu üzerinden bir oyun ne yazık ki. Ama bunları büyütmeye gerek yok. Yarasa adam olup orduyu dağıtan bir kurgudan bahsediyoruz :)

Filmin birkaç gerçek dayanak noktası var. Voyvoda Osmanlıda esirdi doğru ve birde Türk Askerini kazığa geçirmişti. Bizim kendisine kazıklı voyvoda dememizin sebebi budur. Tabi sonucu kendisi için hüsran oldu :D

• Beğen