Makale_Helvetia Üye ultraslan_66' Alıntı: abi süpersiniz ya ben 2 haftadır 1.50 sürümünü arıyordum bu 1.60 sürümü süpersini teşekkürler ben yükledim sorun hiç yok Genişletmek için tıkla ... refresh mi yüklü sende?
ultraslan_66' Alıntı: abi süpersiniz ya ben 2 haftadır 1.50 sürümünü arıyordum bu 1.60 sürümü süpersini teşekkürler ben yükledim sorun hiç yok Genişletmek için tıkla ... refresh mi yüklü sende?
ultraslan_66 Üye Makale_Helvetia' Alıntı: refresh mi yüklü sende? Genişletmek için tıkla ... hayır normal belle yklü 2 gün önce hard format atmıştım belki bu yüzden bende hiç sorun olmadı
Makale_Helvetia' Alıntı: refresh mi yüklü sende? Genişletmek için tıkla ... hayır normal belle yklü 2 gün önce hard format atmıştım belki bu yüzden bende hiç sorun olmadı
Makale_Helvetia Üye Evet bugün 1.70 e güncellendi.hiçbir problem yok.bulup ekleyenin şimdiden eline sağlık
Makale_Helvetia Üye ben daha önceden satın aldığım için indirdim mağazadan.sorunlar giderilmiş.paylaşılır bugün yarın burada da.
ben daha önceden satın aldığım için indirdim mağazadan.sorunlar giderilmiş.paylaşılır bugün yarın burada da.
Denis22 Üye Ne yapicam bu pronu profile bakinca iphonedaki gibi kaydet edemiyoruz ustelik profile tiklayinca resim gostermiyor yani uzaktan seyr et yalniz bumu iyi arti resim yukleyemiyoruz ayarlari deyisdiremiyoruz daha ne yapayim bunu
Ne yapicam bu pronu profile bakinca iphonedaki gibi kaydet edemiyoruz ustelik profile tiklayinca resim gostermiyor yani uzaktan seyr et yalniz bumu iyi arti resim yukleyemiyoruz ayarlari deyisdiremiyoruz daha ne yapayim bunu