[Dragon Sight] Tweeties Free v1.50(0) Symbian^3 Signed

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
[Dragon Sight] Tweeties Free v1.50(0) Symbian^3 Signed
Yepyeni bir Twitter uygulaması. iPhone ile rekabet edici bir kullanıcı deneyimini verecek. Basit ve temiz kullanıcı stili, optimize edilmiş klavye (yalnızca İngilizce), güzel grafikler ve çok daha fazlası... [video=youtube;Vd2lswSwkJI]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Vd2lswSwkJI#t=0s[/video]​

Ekli dosyalar

Tepkiler: Sensation
uyumlu fakat kısıtlı versiyon sürüm ne zaman gelir acaba

Tepkiler: timetwowin
Refresh ile uyumlu , denedim çalışıyor fakat free yani deneme olduğu için retweet yapılmıyor . Fav yapılmıyor . Tweet bile atılmıyor . Satın almanız gerek .

Ekran görüntüleri telefonumdandır .

SATIN ALDIKTAN SONRAKİ EKRAN GÖRÜNTÜLERİ :

tam versiyonu da yarın öbür gün gelir mutlaka.ben de onu bekliyorum

Teşekkürler dostum.ama tweetian ı değişmem yani bunu kullanmadım ama kullanıncada fikrimin değişcegini sanmıyorum

şu an paralı versiyonu mağazadan kalktı..sanırım yenisi geliyor

MertcaN9

Üye
gelirse buraya da yüklernise çok sevinriim arkadaşlar

Tepkiler: ANIL
umarım gelir..paralı versiyonu mağazadan kaldırıldı hala gelen giden yok

Free oludğu için twett fln atılmıyor. Tam sürümü gerek .

Türkiye gündemi var mı ki bu sürümde? Daha önceki sürümlerinde yoktu. Bunda da yoksa tırt. Tweetian ve Gravity ile devam o zaman.

MaxipmaN

Üye
herşey paralı şu mağazada ücretsiz olan sppedometer bile paralı oldu ama o paraya değmez çoğu uygulama

Hala tam veriyonu çıkmadı mı orjinal versiyonu ?

sözde yayınladık dediler ama ortada yok henüz..Belki de geri çektiler.

​bunca zaman gelmedi..sanırım yayınlamayacaklar.. tweetian var alternatif olarak

bugün 1.60 sürümü yayınlandi az önce yükledim ama twitter authorization ekranında takılıp kalıyor.sonra da programdan atıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...