Dr.Web Antivirus v5.0.125 + unlimited license

Sponsorlu Bağlantılar

everest11

everest11

Üye
    Konu Sahibi
Dr.Web Antivirus v5.0.125 + unlimited license

İlk Önce Dr Wep Programını Yükleyin
Daha Sonrada Rar Dosyasını İçindeki File Dosyasını
c:\Data\DrWeb Klasörüne Kopyalayın
Dr Wep Çalıştırın Options Get Seçelim Tamamdır

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: BlackCurse01, gunesinoglu, emir emirhan ve 14 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

gokkurt

gokkurt

Üye
5800'a yüklendiğinde c:\Data içnde söz konusu klasör yok,xplore'la oluşturmak gerekiyo.lisans anahtarını da c:\Data\DrWeb klasörüne taşıdıktan sonra programı çalıştırıp seçenekler-->get ke y -->seçenekler-->copy from file-->tamam yolunu izlerseniz sorunsuz yüklenmiş olur.

everest11

everest11

Üye
    Konu Sahibi
bende var:()

werarce

werarce

Üye
dediklerinizi yaptım ama done deyince no valid diyor

gokkurt

gokkurt

Üye
arkadaşlar ben bu yöntemle sorunsuz yükledim.hackli sistem ve sitede verilmiş olan modifiye yazılımı kullanıyorum.

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
teşekkürler

mafia888

mafia888

Üye
hacksiz sisteme kurdum çalışıyor 5800 navi

hubeyb_123

hubeyb_123

Üye
yaptım arkadaslar cok sagolun 5800 xm tel elinize saglık

foxx_atm

Üye
c diye bahsedilen yer tel. hafızası herlade fakat orda data klasörü haliyle dr.web klasörü de yok

edit:klasör dosya düzenleyiciden görünüyo:) yoksa da el yordamıyla oluşturuverin aynı hesaba geliyo.

mnstrdnc

mnstrdnc

Üye
Teşekkürler eline sağlık

cemilov

Üye
sağol

hubeyb_123

hubeyb_123

Üye
c diye bahsedilen yer tel. hafızası herlade fakat orda data klasörü haliyle dr.web klasörü de yok

sen olustur :naughty:

wonders

Üye
5800'a yüklendiğinde c:\Data içnde söz konusu klasör yok,xplore'la oluşturmak gerekiyo.lisans anahtarını da c:\Data\DrWeb klasörüne taşıdıktan sonra programı çalıştırıp seçenekler-->get ke y -->seçenekler-->copy from file-->tamam yolunu izlerseniz sorunsuz yüklenmiş olur.

e72 de denedim sorunsuz çalısıyor.ancak yukarda arkadasımızın dediği gibi klasor yok manual olusturmak gerekiyor.

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
tşkler

emir emirhan

emir emirhan

Üye
selam !!! Dr.web'i E71 telefona yükledim senin verdiğin bilgilerle fakat (alt versiyonun) anahtarın geçersiz olduğunu söylüyor bu demo programda çalışmıyor ve her taramada dosyasınıda siliyor hata bendenmi kaynaklanıyor yardımcı olursan sevinirim (emir):hmmm

abb94

abb94

Üye
teşekürler

warfare21

warfare21

Üye
teşekkürler pcde çok başarılı bi antivürüs bence bide mobil için olanını görücez...

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
TeşekkürLeR...

karansa

karansa

Üye
Cok Saolun Pekı Bu Program Cok Mu Iyı Pek Fazlaa Bılqım Yokta...

Üst Alt