İstek Download modunu silme/devre dışı bırakmak mümkünmü ?

Sponsorlu Bağlantılar

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Orası ayrı mesele... Yaptığı doğru bir şey değil. O şekilde bir cihaz alsa dahi inanmıyorum ki hayrını göreceğini. Eskidir, bıkmıştır daha iyisini istiyordur anlarım ama bu yapılanan tamamıyla yanlış bir şey...
babası bozulmadan almıyor ve telefon at gibi :ehe yere düşse yeri kıracak zaten kutu gibi telefon :ehe son çareyi bozmakda bulmuş garibim naapsın :ehe
Orası ayrı mesele... Yaptığı doğru bir şey değil. O şekilde bir cihaz alsa dahi inanmıyorum ki hayrını göreceğini. Eskidir, bıkmıştır daha iyisini istiyordur anlarım ama bu yapılanan tamamıyla yanlış bir şey...
babası bozulmadan almıyor ve telefon at gibi :ehe yere düşse yeri kıracak zaten kutu gibi telefon :ehe son çareyi bozmakda bulmuş garibim naapsın :ehe

Silinen Üye 2574464

Silinen Üye 2574464

Kapalı Hesap
zaten daha önce de yazmıştım fastboot htc nin eski tellerinde var ve nerdeyse hiçbir işe yaramıyor en fazla recovery açma vb ama bu fastboot menu kullanılan cihazlara htc nin verdiği kod olmadan müdahale edemiyorsun o yüzden samsung senin telefonuna özel o kodu vermeden müdahale edemezsin fastboot menüye ve arkadaşın dediği gibi çipe yazılı oluyor download mod
ayrıca elimde fastboot menü olan bir cihaz var boşta duran hadi anlat da ona download mod yükleyeyim şimdi yüklenmez dersen o zaman silinmez de ;)
partition silme yollarını da çok denedim kendim sonradan eklediğim cwm recoveryi bile kaldırmıyor her türlü partitionu sıfırladığım halde sadece rom dosyalarını siliyor ;)
vay be zamanında cmd ile ne uğraşmıştım bu fastboot olayları ile :D
1) Samsung sana kod vermeyecek, Bootloader açık, kapalı değil!
2) Fastboot Windows taki programın adı, aslında fastboot Bootloader ile çalışır!
3) Bootloader sistemin gerçek "BIOS" udur, o yüzden telefondaki her şeyi değiştirmek mümkün onunla!
4) Download mode sadece Odin programıyla çalışmak için yapıldı, yani Download mode siline, değiştirile, güncellene bilir!

Soft Brick le Hard Brick i karıştıran adamlarla ne konuşayım ben?
Bilip bilmeden konuşup adamın asabını bozmayın, bu arada laptop BIOS silip yazdım ben, ne diyon sen?!
Tabii siz Fastboot ve adb yi zerre kullanmadığınız için bilmezsiniz
Çünki MS-DOS ta çalışmadınız, çünki bilmiyorsunuz non-graphical bir sistem nasıl kullanılır

• Beğen
Tepkiler: H0lligan
SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
1) Samsung sana kod vermeyecek, Bootloader açık, kapalı değil!
2) Fastboot Windows taki programın adı, aslında fastboot Bootloader ile çalışır!
3) Bootloader sistemin gerçek "BIOS" udur, o yüzden telefondaki her şeyi değiştirmek mümkün onunla!
4) Download mode sadece Odin programıyla çalışmak için yapıldı, yani Download mode siline, değiştirile, güncellene bilir!

Soft Brick le Hard Brick i karıştıran adamlarla ne konuşayım ben?
Bilip bilmeden konuşup adamın asabını bozmayın, bu arada laptop BIOS silip yazdım ben, ne diyon sen?!
Tabii siz Fastboot ve adb yi zerre kullanmadığınız için bilmezsiniz
Çünki MS-DOS ta çalışmadınız, çünki bilmiyorsunuz non-graphical bir sistem nasıl kullanılır
kardeş boş mesaj atma ;) yapabiliyorsan yap konusunu aç onu at yapamıyorsan da yok yaparım yapılır diye söylenip durma ;)

• Beğen
Tepkiler: Jelly Beanci
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
  • Beğen
Tepkiler: H0lligan ve SoulsEagle

Üst Alt