Dosyalar Kategorisinde Yeni Kategori : Symbian OS v9.4 Uygulamaları, Oyunları, Temaları ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Dosyalar Kategorisinde Yeni Kategori : Symbian OS v9.4 Uygulamaları, Oyunları, Temaları ..
Dosyalar forumlarında, yeni teknolojik mobil cihaz serilerine ayak uydurmak anlamında bir kategori eklemesi yapılmıştır .

Bu aslında Türkçe Cep telefonları forumlarında yine bir öncülüktür ve bu kategori de eminiz ki birçok diğer sitelere örnek ve kaynak olacaktır :) Ancak Maxicep üyeleri, bunu ilk olarak yaşamaktadır.

Symbian isletim sistemi ailesinin yeni üyesi Symbian OS v9.4 Rel 5 , ilgili alt kategorileri ile birlikte düzenli olarak olusturulmustur.

S60 ' dan sonra, S60 3rd ye de geçişte aynı olguyu yaşadığımızı hatırlar gibiyim, simdide bunların altına Symbian v9.4 ü ekleyerek, paylasımlarımıza devam ediyoruz ..

Bu işletim sistemini kullanan öncü telefonlar simdilik; Nokia 5800 XpressMusic, Nokia N97.
Yakın zamanda bu sisteme yeni teknolojik ürünler gelmesini bekliyoruz
Uygulama, oyun ve temalar eklenmeye baslandı.

Katılımlarınızı bekliyoruz.
*Gönderdiğiniz konular, bu kategorilerde de onay sistemine aktarılacaktır.
Böylece yine düzenli bir arşiv olusturmus olacagiz..

İyi Forumlar

Ekli dosyalar

degerli43

degerli43

Üye
hayırlı olsun.. site sürekli gelişiyor maşallah:)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Hayırlı uğurlu olsun Maxicepin böyle bir olayda öncü olması çok güzel bir gelişme....:)

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Çok teşekkürler..

kuvvetiz

Üye
gercekten onemli islere imza atiyorsunuz ve gelismeleri yakindan takip ediyorsunuz kutluyorum sizi.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
gercekten onemli islere imza atiyorsunuz ve gelismeleri yakindan takip ediyorsunuz kutluyorum sizi.
Böyle güzel yorumları okumak sergilenen bir oyun sonrası alkışlanmaya benziyor.
Büyük bir gurur kaynağı.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Çok güzel oldu yeni bölüm ufak tefek süslemeler ile karşınızdayız:)

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
büyük bir hızla büyüyoruz...emegi gecen herkese tesekkürü bir borc biliriz...:oke:

***zWrC***

***zWrC***

Üye
MAXİCEP yönetimine çok teşekkürler site için ellerinden gelen herşeyi yapıyorlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt