Dosyalar hazır ama sis haline nasıl getirebilirim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheMadness

TheMadness

Üye
Baron burdan yapabilirsin.

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
geçen gün biri daha sormuştu bunu madness kardeşimizde bi site vermişti ama hatırlayamıyorum bir türlü o siteyi sen en iyisi madness e bir sor :oke:

edit: ben bu yorumu yazarken madness cevabı vermiş hemen üstteki yorumda

^BaRoN^

^BaRoN^

Üye
    Konu Sahibi
Ordan yaptim olmadi.link verdi.bitince tikladim error verdi

nadir_89

nadir_89

Üye
Ordan yaptim olmadi.link verdi.bitince tikladim error verdi

hata vermemesi için Application Path yazan kısmı doğru yazdığına emin ol format olarak
icon olarak seçtiğin dosya svg olması lazım bide appuid yazan kısım 16 tabanda 8 haneli bir sayı olması lazım
eğer hala bunları yaptığın halde hata veriyorsa başka bir tarayıcıda dene

siscontents ile bende uğraştım zamanında ama yapamamıştım o yüzden tavsiyem bu sitedekini yapmaya çalış

wgz de yapabilirsin ama wgz biraz yavaş çalışmasına sebep oluyor wgz de flash dosyasını çalıştırmıyor aslında flashın gömülü olduğu bir html belgesini çalıştırıyor ama sis yaparsan direk swf ye louncher elemiş oluyorsun daha hızlı stabil çalışıyor o yüzden hala yapamazsan özel mesaj at yapmak istediğin oyunu bir deneyeyim müsait zamanda

bide oyun seçerken fizik motoru kullanılmayan oyunları seçmeni tavsiye ederim o oyunlar 60 fps ile çalışıyor genelde telefonlarımızda yemediği için okadar kanser ediyor yavaşlığı ile bide butonları falan mouse için yapıldığı için oyunların biraz küçük oluyor swf dosyasını decompler programıyla fla ya dönüştürüp flashta butonları büyütebilirsin klavyeyle oynana oyunlardada tuşlar yerine ekrana butonlar ekleyebilirsin bu sayede

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Sonuç ne arkadaşlar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt