respection123
Üye
O zaman Resmi güncelleme gelene kadar beklemekte fayda var.Şahsen o özelliklerin olacağı güncellemeyi beklersek ve beklediğimiz özellikler gelmezse , Telefondan soğuma oranı artacaktır..Özelden yollayacak bir durum yok.
Microsoft uservoice'deki söz konusu özelliklerin "yanlışlıkla" tamamlandı olarak işaretlendiğini belirtmiş.
Eğer yanlışlıksa hayaller suya düştü.
Belki de doğrudur ama henüz GDR3 yayınlanmadığından bu derece tantana çıkmasını istemiyorlardır.
Özgür abi büyük ihtimalle daha doğrusu bence bu olay nelerin geleceğini göstermek amaçlı bilinçli yapıldı sonuç olarak admin oraya yanlışlıkla giripte onay vermiyor o başlıklara, bu biraz şu telefon sızdı haberlerine benzedi.Özelden yollayacak bir durum yok.
Microsoft uservoice'deki söz konusu özelliklerin "yanlışlıkla" tamamlandı olarak işaretlendiğini belirtmiş.
Eğer yanlışlıksa hayaller suya düştü.
Belki de doğrudur ama henüz GDR3 yayınlanmadığından bu derece tantana çıkmasını istemiyorlardır.
Özgür abi büyük ihtimalle daha doğrusu bence bu olay nelerin geleceğini göstermek amaçlı bilinçli yapıldı sonuç olarak admin oraya yanlışlıkla giripte onay vermiyor o başlıklara, bu biraz şu telefon sızdı haberlerine benzedi.
Future Suggestions'da admin yanlışlıkla konu kapattı biz de bunu yedik. Hadi bir tane olur iki tane olur bugün benim bildiğim 6-7 konu kapatıldı. Ben daha maxicep forumda hiç yanlışlıkla konu kapatan moderator görmedim
ahan da ben çok kibar bile konuşmuşum bak Surur ne demiş
Türkçe yazaydınız iyiydiahan da ben çok kibar bile konuşmuşum bak Surur ne demiş
Now I generally do not believe Microsoft employs completely stupid people, and so I suspect these features are still on the way, and have just been prematurely ticked
Turkçe yazarsam ben de banlanırımTürkçe yazaydınız iyiydi
"Microsoft'un aptal insanlar çalıştıracağını sanmıyorum. O yüzden ben hala bu özelliklerin yolda olduğundan ve önceden işaretlendiğinden şüpheleniyorum."
bence 2014 kasım sonunu bulurBöyle giderse 8.1 haziranı bulur demedi demeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?