+1 yönetim....Ben yeniyim ama çok çalışıyorum bu site için... Vede çalışmaya devam edeceğim.. Bu arada gerçekten linkler kırılıyor. Bende dosya ekleme yetkisi istiyorum![]()
Teşekkürler+1 yönetim....

bende dosya ekleme yetkisi istemistim ama cevap yazan olmadı![]()

yanlış anlamışsın yetkiyi ben vermiyorum negative veriyo arkadaşlar ama forum kurallarına göre vermesi gerekiyorsa verir bekleyin...2 ayımı doldurdum yetkimi alabilirmiyim
--------------- Ekleme ---------------
özellikle The Bozkurt sana sesleniyorum şunun şurasında 2 ayına ne kalmış demiştin önceden 2 ay doldu yetkiyi verirmisin artık
Mustafa arkadasımızı zan altında bırakmayı sevmem benim yetkim yok su anda! Arkadasımızı yanlıs anlamayın. Sadece sizden bunu istiyorum!yanlış anlamışsın yetkiyi ben vermiyorum negative veriyo arkadaşlar ama forum kurallarına göre vermesi gerekiyorsa verir bekleyin...
Vermiştim yeni görüyorum mesajı, İYİ PAYLASIMLARBen yeniyim ama çok çalışıyorum bu site için... Vede çalışmaya devam edeceğim.. Bu arada gerçekten linkler kırılıyor. Bende dosya ekleme yetkisi istiyorum![]()
Henüz üyelik tarihiniz için erken görünüyorbende dosya ekleme yetkisi istemistim ama cevap yazan olmadı![]()

Verildi.DOSYA EKLEME YETKİSİ İSTİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER !
lütfen ELİMDE ÇOK YARARLI PAYLAŞIMLAR VAR
AYNEN BANADA CEVAP GELMEDİ![]()
kimseye gelmio galiba. ben de yazdım nedense bana da gelmedi.