Dosya ekleme penceresi değişiklik talebi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
birkaç konu açtın diye hemen vermezler eklenti hakkını biraz dahpaylaşım yapacaksın ki yönetim eğer konularını yararlı bulursa verir zaten bakıyorum 14 konu açmışsın 14 konu açana hemen eklenti hakkı verirler mi vermezler tabi biraz daha paylaşım yap yönetimin gözüne gir küsüp gitme hemen...

SHS

SHS

Üye
görsel açıdan bi sıkıntı yok, sadece her yüklediğin dosya türüne göre (.sis, .jar, .apk, .xab vb.) kırık resim görüntüsü yerine farklı resimler konabilir:hmmm

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
şu birbirine girmiş yazılarda düzeltilse?

KayraBey

KayraBey

Üye
Bende yetki istedim kısa sürede aldım.Ama Oğuzhan'ın dediği gibi açtığım konu sayısı ve paylaşımlarımın düzeni ve aldığı olumlu cevaplar olsa gerek beni fazla bekletmedi Ozan.Ama ben yinede kullanmıyorum bu yetkiyi.Öncelikle upload sitelerini kullanıyorum.Silinme ve indirme gibi sıkıntılar olursa siteye ekliyorum.

---------- Eklendi @ 15:43:33 ---------- Yazıldı @ 15:42:10 ----------

Zaten sık kullanmadığım için önceden konularıma moderatör tarafından eklenen dosyaları silemiyorum çünkü bilmiyorum :)

tempestshine

tempestshine

Üye
Bende yetki istedim kısa sürede aldım.Ama Oğuzhan'ın dediği gibi açtığım konu sayısı ve paylaşımlarımın düzeni ve aldığı olumlu cevaplar olsa gerek beni fazla bekletmedi Ozan.Ama ben yinede kullanmıyorum bu yetkiyi.Öncelikle upload sitelerini kullanıyorum.Silinme ve indirme gibi sıkıntılar olursa siteye ekliyorum.

---------- Eklendi @ 15:43:33 ---------- Yazıldı @ 15:42:10 ----------

Zaten sık kullanmadığım için önceden konularıma moderatör tarafından eklenen dosyaları silemiyorum çünkü bilmiyorum :)

paylaştığın dosyaların boyutu yüksek ise zaten upload sitelerine yüklemen gerek.ben hep düşük boyutlu dosyalar paylaştığım için dosya ekleme penceresini çok kullanıyorum

KayraBey

KayraBey

Üye

paylaştığın dosyaların boyutu yüksek ise zaten upload sitelerine yüklemen gerek.ben hep düşük boyutlu dosyalar paylaştığım için dosya ekleme penceresini çok kullanıyorum

Doğrudur.Zaten ben bu yetkiyi Moderatör Şehriyar'ın önerisi ile gidip istedim.Yoksa hiç aklımın ucundan bile geçmiyordu :)

Ozan

Ozan

Admin
Oldukça kullanıslı ve yeterli oldugunu düşünüyorum :hmmm

KayraBey

KayraBey

Üye
Konuya son nokta kondu mu ne :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt