Dostluk nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
Dostluk nedir?
Arkadaşlar size göre dostluk nedir? Bir dost için neleri göze alabilirsiniz? Dost nasıl olmalı?

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
demek ki dostu olan yok :(

Kingmortall

Kingmortall

Üye
dostluk falan yoktur benden bir örnek 10 senelik arkadaşım seni 2 kız yüzünden sattıysa konuşmuyosa dosluk falan ölmüştür :oke:

• Beğen
Tepkiler: -YARINIYOK-
'Patron

'Patron

Üye
dost gece gunduz sorunun olduğunda arayabileceğin kişidir. bu tanımı. ama boyle bişey gerçekmıdır dersenız henuz rastlamadım.

arslansem

arslansem

Üye
Hiçbir zaman çok bağlanan bi insan olmadım çünkü ne zaman bağlansam canım yandı.Dostta böyledir,erkek kız fark etmez..Yalan dünya vesselam..

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Dost Nedir? -> Bim'de süt markası. :d:

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
garip yorumlar geliyor di mi?

Kesinlikle! Ama haklı arkadaşlar dostluk nedir bilmiyoruz ki hiç ışte bu benim dostum diyebileceğimiz olmamış ki insan cevabını bilmediği bir soruya yanıt veremez ki...

• Beğen
Tepkiler: " Tehlike "
futbol123

futbol123

Üye
dostuk nemidir? dost seni korur arkadas korumaz dost seni hiçbir zaman yanlız bırakmaz iyi gününde kötü gününde ama arkadas bırakır

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
    Konu Sahibi
dostuk nemidir? dost seni korur arkadas korumaz dost seni hiçbir zaman yanlız bırakmaz iyi gününde kötü gününde ama arkadas bırakır

Peki dediğin gibi bir dostun var mı?

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Dostunuz yanında saatlerce susmanıza rağmen canı sıkılmadan o da sizinle birlikte susabiliyorsa dosttur.Sürekli laflayan,ay hadi derdin ne anlat diyen,hmm üzülme ya,bu da geçer gibi teselli kelimeleri kullanan her insan dost değildir.Bu konuda şanslı sayılırım.Civarım dost dolu çok şükür.Saygıda kusur etmeyen,yıllarca evime gelmesine rağmen hala tuvalete,mutfağa,odama ailemden çekinerek giren;saygılı-dürüst:üçün beşin lafını etmeyen vs.. vs..
Bu tür dostluklar genelde kader ortaklıklarıyla perçinleşir.Kızın biri sizi aldatır,bi bakarsınız o da aldatılmış,kızın birine sevdalanmışsınız,bir bakarsınız o da sevdalanmış..Sigara alacak paranız olmaz;hop bi msj akşama sigara kapında ..Ayrıca bu dostluklaar özellikle varoş kesimlerde sıkça görülür.Eee,adamın halından adam anlar misali..Sen ne yiyorsan orda da dostun onu yiyordur;sen ne giyiyorsan o da onu..Benzerlikler ve yaşam tarzı işte..Uzaaar gider.Yani klasik söylem olarak işte dost dediğin şudur budur diye,süslüduygusal laflara gerek yok.Dost dediğine yeri gelir,dostum bile demezsin.Ama aranızdaki frekansı o da iyi bilir sen de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt