Doodle jump saçmaliği!

Sponsorlu Bağlantılar

muratangin

Üye
    Konu Sahibi
Doodle jump saçmaliği!
Arkadaşlar ben telefonu ilk aldığım gunlerde (4-5 ay oldu sanırım) doodle jump almıştım.hatta 7tl idi.sonradan telefona format attım ve birdaha mağazada bulamadım.bugün tekrar gelmiş oyun mağazaya.amma velakin 2tl ücret istiyor!ben 7tl verdim oyunumu kaldırdılar birde üstüne 2tl dahamı istiyorlar! yapabileceğim birşey varmı acaba ?

Serhanas35

Üye
doodle jump magazada varmı yuklenebilen?

muratangin

Üye
    Konu Sahibi

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Android de ücretsiz ..

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye

Yani???

- - - Eklendi - - -

Windows Phone işletim sistemini ilgilendiren kısım?

Nedir bu sinir sakin ol düşmanın yok , ilgilendiren kısım WP8e paralı olarak gelmesi , Arkadaşa yardımcı olmak yerine benimle uğraşmayın

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Arkadaşlar ben telefonu ilk aldığım gunlerde (4-5 ay oldu sanırım) doodle jump almıştım.hatta 7tl idi.sonradan telefona format attım ve birdaha mağazada bulamadım.bugün tekrar gelmiş oyun mağazaya.amma velakin 2tl ücret istiyor!ben 7tl verdim oyunumu kaldırdılar birde üstüne 2tl dahamı istiyorlar! yapabileceğim birşey varmı acaba ?

Satın Al yazısına tıklamayı denediniz mi peki?
Normalde satın aldığınız oyunları silseniz bile, daha sonra tekrar indirmeyi denerken "Satın Al" butonuna bastığınızda "Bu uygulamayı zaten satın almıştınız. Yüklemek istiyor musunuz" şeklinde soru çıkar :hmmm

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Android de ücretsiz ..

Bunun adı fırsatçılık ama oyun 2₺ yi hakketmediğinden değil, kapalı bir sistemden faydalandıkları için. Androidde paralı olsa ne olacak! Bir çok paralı uygulamayı bedava yüklüyorlar zaten.

Serhanas35

Üye
aslında wp8 dede parasız olması lazım ama duyan kim hacklesinler artık şu sistemide ya :D

efeler12

efeler12

Üye

önceden satın aldığın yüklediğin uygulamalar Windows phone mağazada kaydediliyor onların arasından ararsan senin doodlejump ı bulursun

muratangin

Üye
    Konu Sahibi
önceden satın aldığın yüklediğin uygulamalar Windows phone mağazada kaydediliyor onların arasından ararsan senin doodlejump ı bulursun

Önceden satın aldığım xbox live eklentili olan eski sürümü bu doodle jump'ı yeni bi uygulama olarak eklemişler yani param yandı! + olarak fruit ninjada eski sürümü almıştım 2tlye yeni surum geldi tekrar almak zorunda kaldım.Ama olsun doodleyi gene aldım guzel oyun :D

smltrl

Üye
Aynısını draw something e de yaptılar ücretsiz indirdiğim oyun mağazadan kalktı 7tl ye başka bi tane koydular

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
aslında wp8 dede parasız olması lazım ama duyan kim hacklesinler artık şu sistemide ya :D
Ben buna karşıyım.Hacklemesinler ki sistem ölmesin.Sistem ölmesin ki programcılar buraya yönelsin.Buraya yönelsin ki mağaza çabuk gelişsin bıla bıla gider böyle yani hacklenmesin :D
Önceden satın aldığım xbox live eklentili olan eski sürümü bu doodle jump'ı yeni bi uygulama olarak eklemişler yani param yandı! + olarak fruit ninjada eski sürümü almıştım 2tlye yeni surum geldi tekrar almak zorunda kaldım.Ama olsun doodleyi gene aldım guzel oyun :D
Şöyle söyliyim oyun kendi firmasından yayınlandığında paralı ise onu ödediğinde o firmada almış oluyorsun.Xbox bazı oyunları kendi bünyesine aldı o yüzden bir daha Xbox'dan almak zorunda kalıyorsun.Yani bir şekerli sakızı sana 2 firma şeklini değiştirip satıyorlar misal bu.Ama firma değişmedikçe istediğin kadar sil-yükle farketmez bir kere alman yeterli.

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
ben bunda ne rekorlar kırardım :'(

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
Nedir bu sinir sakin ol düşmanın yok , ilgilendiren kısım WP8e paralı olarak gelmesi , Arkadaşa yardımcı olmak yerine benimle uğraşmayın

androidde ücretsiz olduğunu söyleyerek yardımcı mı oldun

Takipçi Satın Al

Üst Alt