Baydırman
Moderator
Zaten sudan ucuz gurban olduğum daha neyin pazarlığıSanki Tek Sorunumuz Bu Herkes Avukatı Olduğumu ŞapıyorAyran ve Döner Konusunda Kimse Pazarlık Yapalım Demiyor Tü Size
![]()
Zaten sudan ucuz gurban olduğum daha neyin pazarlığıSanki Tek Sorunumuz Bu Herkes Avukatı Olduğumu ŞapıyorAyran ve Döner Konusunda Kimse Pazarlık Yapalım Demiyor Tü Size
![]()
Sendemi Zararına Satıyon YoksaZaten sudan ucuz gurban olduğum daha neyin pazarlığı

Sorma sorma patron çıldırdıSendemi Zararına Satıyon Yoksa![]()
Patron Bizimi Koparıyo Ben Anlamadım ki 1 Dk İçinde 1 Liralık Olduk Ekrem AbiSorma sorma patron çıldırdı
Zaten esnaf kan ağlıyor 1 liraya döner yanındada ayran var pazarlık yapıyorsun.Sendemi Zararına Satıyon Yoksa![]()

Üstad sen ne diyorsun yaaçlık da gidiyor yapcak bir sey yok ben 2 liralık sucuk almisdim kedi kedi kih kih sesler cikarmaya baslamisdi ama kizartinca gidiyor
.gif)
Patron çıldırdı gelsene seninle bi şey konuşacakmış
evet çıldırdım hindisizlikten aç madem ki fırında hindim olucaksın son dileğim peşinden koşturma
@Gulu GuluPatron çıldırdı gelsene seninle bi şey konuşacakmış@Gulu Gulu
geldim bakalım ne konuşacakolur inek minek de keseriz ama önce hindiLan İnek Minek Kesersiniz ORda Sonra Karışmam Bak :P Hindiye Bişey Diyolar Mıydı?
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

@TurkSaw burda da hindi varKartaaaaaaal hindiyi keeeeeeessss @SoulsEagle
ben de onu keseyim
O da seni kesmeye çalışacak bence sonuçta artık hindi değil testere@TurkSaw burda da hindi varben de onu keseyim
![]()

4 sene önce kesmişlerdi tekrar kesilmek istemiyorumHadi Yatırın Başlayın Allah'u Ekber Getirin Salavatları Çek Besmeleyi

Bi Kereden Bişey Olmadıysa 2.dende Bişi Olmaz4 sene önce kesmişlerdi tekrar kesilmek istemiyorum![]()