Baydırman
Moderator
@SoulsEagle Ben ettim siz etmeyin diyor napsak?4 sene önce kesmişlerdi tekrar kesilmek istemiyorum![]()

@SoulsEagle Ben ettim siz etmeyin diyor napsak?4 sene önce kesmişlerdi tekrar kesilmek istemiyorum![]()

Anladım ama narkotik ne alaka?Acımayın Yatırın.Yat Yat Yat Narkotik
1:10Anladım ama narkotik ne alaka?

Yoksa keyif verici madde mi kullanıyorum![]()

yani diyorum ki açken kedinin yemediği ni bile yiyebiliyorsunÜstad sen ne diyorsun ya![]()
yani diyorum ki açken kedinin yemediği ni bile yiyebiliyorsunÜstad sen ne diyorsun ya![]()
Eyvallah ya çok yanlış anlamışımyani diyorum ki açken kedinin yemediği ni bile yiyebiliyorsun
yani diyorum ki açken kedinin yemediği ni bile yiyebiliyorsun

Tam da anlayamadım işte sorun ordaydı kedi kedi kih kih ve kızartınca geçmesi falanne anladın çok merak ediyorum

Oo Kedimi Yiyoz? Alırım Bi Dal Her Ne Kadar Kanunlara Göre Ceza Ödesekte Hatta Çoğu Ateistmiydi Kimdi Onlar Kedileri Katlediyor Cezasınıda Ödüyor Tuhafiyi ben de bir an düşündüm kediyi yediğimimi sandı acaba diye

O dediğin satanist olmasınOo Kedimi Yiyoz? Alırım Bi Dal Her Ne Kadar Kanunlara Göre Ceza Ödesekte Hatta Çoğu Ateistmiydi Kimdi Onlar Kedileri Katlediyor Cezasınıda Ödüyor Tuhaf![]()

Satanisttir sananistO dediğin satanist olmasın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
O daha fenaymışiyi ben de bir an düşündüm kediyi yediğimimi sandı acaba diye

Daha kendi bilmiyor boş verin para kaptırmayın bu arkadaşa. Bedava hindi kafası verecez size.Harbi La Ateist Ne Alaka Nasıl Bi Kafa Yaşıyorum BenNeyse Yaşamak İsteyen Varsa Ücreti Mukabilinde Şey yaparık
![]()
Aman Hindi KAfası Olsunda Yoksa İş SakatDaha kendi bilmiyor boş verin para kaptırmayın bu arkadaşa. Bedava hindi kafası verecez size.
Kartal kafası da olabilirdi ama o zor yaAman Hindi KAfası Olsunda Yoksa İş Sakat