DomainSrv'li Rom Patcher Kurarken Dahili Bileşen Hatası Alıyorum Acil Yardım...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gurkanbaris

gurkanbaris

Üye
    Konu Sahibi
DomainSrv'li Rom Patcher Kurarken Dahili Bileşen Hatası Alıyorum Acil Yardım...
Merhaba Arkadaşlar Telefonum N95 8GB Telefonuma KASTOR (Tema Efekti) uygulamak istiyorum domainsrv özellikli rom patcher kurmam gerekiyormuş gerekli dosyaları indirip rom patcherı kurdugumda domain srv için dahili bileşen hatası veriyor bu yüzden tema efekti yapamıyorum bi çözümü varmı arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Merhaba Arkadaşlar Telefonum N95 8GB Telefonuma KASTOR (Tema Efekti) uygulamak istiyorum domainsrv özellikli rom patcher kurmam gerekiyormuş gerekli dosyaları indirip rom patcherı kurdugumda domain srv için dahili bileşen hatası veriyor bu yüzden tema efekti yapamıyorum bi çözümü varmı arkadaşlar yardımcı olur musunuz?

Sis Paketini Açın Ve İçindeki Dosyaları Telefonunuzda Arayın Var İse Silip Yükleyin, Ama Olmadan Böyle Bir Hata Veriyorsa Başka Sürümleri Deneyin..

Mert045

Mert045

Üye
Yazılımından kaynaklı.

gurkanbaris

gurkanbaris

Üye
    Konu Sahibi
yardımınız için teşekkür ederim telefonu hard format atıp tekrar hackleyince sorunum kalmadı...

Fatih.33

Üye
askadaslar elinde domainSRV li rompatheri olan war ama signed olarak

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
askadaslar elinde domainSRV li rompatheri olan war ama signed olarak

Signed olarak Rompatcher hiçbir yerde bulamazsın.Sadece sertifikan varsa sertifikalarsın.Önce telefonu hackle.Sonra da Yükle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt