Uygulama Rom yükleme hatası ve cihaz açılmıyor yardım lütfen :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

feridunf

Üye
    Konu Sahibi
Rom yükleme hatası ve cihaz açılmıyor yardım lütfen :(
Arkadaşlar telefonum Arc S...Sony Xperia ARC S için Ice Bean 4.2n Custom Rom unu yükleyim dedim bunun için gerekli tüm işlemleri yaptım son aşamaya gelmiştim ve romu indirip hafıza kartıma attım ve telefonu kapatıp ses kısma tuşuna sürekli bastım sonra karşıma CWM(recovery) modu geldi sırasıyla şunları yaptım
- Factory Reset
- Mounts & Storage/Format System
- Advanced/Wipe Battery Stats (isteğe bağlı) ama bu işlemden sonraki
- Install Zip from sd card/Choose Zip from sd card a girdim ancak Xperia Ice Bean 4.2n denen kısım çıkmadı bende telefonu kapatıp açtım..Ancak açılırken SONY yazısı geliyor ve öylece kalıyor..Sanıyorum ki sistem dosyalarını sildim ya da daha farklı birşey bilemiyorum.. Geri nasıl düzeltebilirim bu durumu lütfen acil yardımcı olur musunuz??

jublomo22

Üye
Ice Bean 4.2n den önce kullandığın romu yükle tabikide o rom için olan yükleme şekliyle

alihan86

Üye
kardesim sen kernel atmamissin, kernelin uyumlu olmayincada telefonun acilmaz, bana mail at, hemen yapalim telefonunu
[email protected]

armut007

Üye
Bende de aynı sorun var. sony yazısında kalıyor ne yapabiliriz çözümü burada paylaşırsanız daha iyi olur arkadaşlar.

scandall20

Üye
sn dosyayı hafıza kartına atmıssın ve Install Zip from sd card/Choose Zip from sd card a değil onun altında iki altındaki Install Zip from sd card/Choose Zip from extarnal sd card a girmen lazımdı sn dahili hafızaya girmissin ve görememissin halbuki rom hafıza kartında.ama suanda ne yapabilirsin bnde bilmiyorum hatan orda yalnız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt