n79 32.0.0.1 dahili bileşen hatası yardım edin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cokutan

Üye
    Konu Sahibi
n79 32.0.0.1 dahili bileşen hatası yardım edin
Arkadaşlar n79 v32.0.0.1 telefonumda Flash lite programını ve forumda mevcut olan Kamera iyileştirme programlarını kurarken Yüklenemiyor.bu dahili bir bileşen hatası alıyorum.telefonum hackli ne yapmalıyım bir el atsanız lütfen.kafayı yemek üzereyim

JayJayyy

Üye
hard formatı dene.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Kamera İyileştirmesini Kurarken N79 İçin Olan Seçeneği Seçili Kalsın Diğerlerini İşaretini Kaldırıp Öyle Kurmayı Dene.

Flash Lite İse Neden Kurmak İstiyorsun Zaten İçinde Son Sürüme Yakın Bir Sürüm Var :)

cokutan

Üye
    Konu Sahibi
hard format ta denedim soft formatta denedim olmadı ayrıca sadece n79 kutucuğu işaretliyken kurmayı denediğim zamanda aynı sorunu aldım .

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
hard format ta denedim soft formatta denedim olmadı ayrıca sadece n79 kutucuğu işaretliyken kurmayı denediğim zamanda aynı sorunu aldım .

Hafıza Kartınada Format Telefonada Format O Zaman.

cokutan

Üye
    Konu Sahibi
ikisinede format attım ama bilmiyorum bu dahili bileşen hatasını nasıl çözerim

SilentOne

SilentOne

Üye
belki dosylar telefonun kendi gomule hafızasında ise ondandır

cokutan

Üye
    Konu Sahibi
dosyalar telefonun rom hafızası olan z diskinde bu diske ise hiçbir şekilde telefon hackli olmasına ve rompatcherin c2z - installserver - open4all yamaları aktif olmasına rağmen müdahale edemiyorum.belkide z diskine müdahale edebilcek bir yama bulursam sorunu ortadan kaldırabilirim.bunun çabası içerisine girdim artık hırs oldu:S ama bulamıyorum

cokutan

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar daha önce kimsenin başına gelmedimi bu olay benim telefondamı problem var yoksa kimse kullanmıyor mu bu melet telefonu

wildtiger223

wildtiger223

Üye
aynı sorun bendede var kafamı bozuor ama fazla takmıorum yuklenmezse yuklenmesın anasını satıyım cokta tın deyıp gecıom :D

cokutan

Üye
    Konu Sahibi
ya kardeş phtn yapıcam ama öyle bir işletim sistemi paket programı varki nokia firmware editör ile açamıyorum.konu açtım bu sorun ama kimse bilmiyor.eğer phtn bulursam n79 için modifiye yapmayıdüşünüyorum.

pRime.

pRime.

Üye
Flash player 3 zaten telefonunda önceden yüklü ondan dahili bileşen hatası veriyor ama diğer uygulamaları bilemem.

333fatik333

333fatik333

Üye
benim telde 5320xm bende flash lite 4 ü yüklemeye çalıştım ama bu bir dahili bileşen diyo çıldıricam ya ben facebookta video izlemek istiom ne olur biri yardım etsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt