dolia g1 için yardım

Sponsorlu Bağlantılar

sarslanpay

Üye
    Konu Sahibi
dolia g1 için yardım
arkadaşlar dolia g1 telefona route66 yükleyebilirmiyiz gps var java desteği var yardımlarınızı bekliyorum üzerindeki navigasyon proğramı yetersiz

kol@j

kol@j

Üye
dolia nın destekleme kapasitesi biraz zayıf kalabilir...
kullanma kılavuzunda desteklediği formatları araştır ve ona göre program ara...
hayırlı forumlar...

sarslanpay

Üye
    Konu Sahibi
telefonun dahili hafızası 20mb harici kart hafızası 2gb ancak desteklediği format olayında neyi kastettiğinizi anlayamadım benim öğrenmek istediğim üzerinde yüklü bulunan ve bozuk türkçeyle konuşan proğramı piyasadaki diğer proğramlardan birisi ile değiştirip değiştiremiyeceğim şimdiden teşekkürler

takinti

Üye
telefonun dahili hafızası 20mb harici kart hafızası 2gb ancak desteklediği format olayında neyi kastettiğinizi anlayamadım benim öğrenmek istediğim üzerinde yüklü bulunan ve bozuk türkçeyle konuşan proğramı piyasadaki diğer proğramlardan birisi ile değiştirip değiştiremiyeceğim şimdiden teşekkürler
Bende ayni konuda sikintiliyim...az once yetkili servisle konustuguma gore 7-10 gun icinde daha iyi bir navigasyon programi gelecekmis,onu bekliyorlar.....

sarslanpay

Üye
    Konu Sahibi
sağol arkadaşım konu sonuçlandığında birbirimizi haberdar edelim

sarslanpay

Üye
    Konu Sahibi
bugün birşeyi denedim navigasyon beni yönlendirdiğinde önerdiği yolu pas geçtim fakat alternatif yol göstermedi genelde navigasyon cihazlarının alternatif yönlendirme yaptığını duymuitum sizdede aynı şey oldumu acaba

tolstoyforever

Üye
Telefonu ben de yeni aldım, gps olayı güzel de bazen kafası karışıyor, bi de illaki sokak mı girmek gerekiyor, ben mahalle, ilçe veya köy tarifi alamıyorum. Acaba bunlar da 2. sokak 3 nolu bina gibi sonuç almak mümkün olamaz mı? Bi çok popüler yer de yok .Avmler felen. Zaten hafızasın da 180 mb türkçe 400 mb fransızca 400 mb rusça veri vardı ben de onları çıkardım hafızada yer açılsın diye çalışmasında bi sıkıntı olmadı. Demek kii Türkiye için gerekli olmayan veriler. Paslaşırsak sevinirim ...

sarslanpay

Üye
    Konu Sahibi
şu yeni çıkacak proğramı(navigasyon) bekleyelim bakalım ben servisine gittim onlarda fazla bir şey bilmiyorlar yalnız bunun navigasyon proğramıçok gelişmiş değil önce semti seçip sokağı yazdığında seni götürüyor bazen şaşırıyor ama bina ve ev numarası girme şansın yok yinede çok güvenmemek lazım u dönüşü yapılmayacak yerden döndürüyo boşuna ceza ödemeyelim :bye2:

takinti

Üye
Ev numarasi girmekten vazgectim,sokak girmeden kasabaya gidemiyorum... hic degilse ilceyi secip merkez yazip ilcede herhangi bir yere gidebilsek oda iyi.... sehirden sehire aksakliklarda degisiyor mesela ankara oturdugum sokak haritada gorunuyo ama sokagin ismini girdigimde veri yok diyor,izmir gaziemirde gaziemiri boydan boya kesen koca cadde veri yok diyor... bide adresi girerken adresin hangi semte bagli oldugunu bilmemiz gerek,zaten o igrenc bisey.... yani bu program bi ise yaramiyor... anca insani sinir ediyor,,,,ben zaten veri yok diyince internet google mapa bakiyorum gitcegim yere yakin butun sokaklarin ismini navigasyona giriyorum,veri bulursa gidecegim sokagi isaretliyorum... yarin yola cikacagim 4-5 sehire gidecegim hepsini isaretledim,bakalim gidebilecegizmi... yoksa telefonu arabanin camindanmi atacagim.. hadi hayirlisi....

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar wento f8 gps de google map kullaniyormus...
bende bugun telde google mapi calistirinca program .yuklu harita verilerini degistirmek icin izin istedi ama hayir dedim normal google map calisti,evet deseydim acaba google map haritasimi yuklenecekti... bilgisi olan varmi...

tolstoyforever

Üye
Dediğin gibi harita veritabanı sıkıntılı, ama işlemci olarak iyi baya, uyduya hızlı bağlanıyor :) ;ama deli gibi de şarj yiyor. O yüzden dikkat etmek gerek uzun yolda değilde şehiriçlerinde kullanmak daha mantıklı. Acaba başka bi navigasyon programı java olarak yüklenebilir mi? Bi de onu denemek lazım heralde . Google map olayını ben de merak ediyorum ..

sarslanpay

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar şu giriş metodundaki fr ve arapça klavyeyi nasıl yok edicez öldürdü beni

takinti

Üye
arkadaslar 20 gundur,ankara dısındayımda yeni haritadan ses soluk varmı? bu harita uzun yolda is gormuyor,gerci goruyorda... eh iste...... ısparta-izmir arasinda dumduz karayolunda giderken beni aradan babadag kasabasına sokup oradan goturmeye calisti.zannedersem en kısa yolu seciyor hep... izmirde focadayken nokta olarak focayı isaretledigım halde,ertesi gun konak -foca rotasını cizemedi resmen sistem coktu....
yeni harita insallah iyı cıkar....

carshma

Üye
yeni harita cıkmışmı acaba cvp yazılmamış

madmax_88

Üye
merhaba benım telde gps ı acmaya calıstıgımda open map failed yazıyor bunun cozumu nedir ?

tolstoyforever

Üye
Teknik servisi aradım yeni harita çıkacağı söylenti diyor. Başka bi harita da uygulanamaz dendi. Bu durumda elinizde ki haritayla idare etmemiz gerekiyomuş.

morruh34

Üye
Ekleme ---------------

arkadaslar wento f8 gps de google map kullaniyormus...
bende bugun telde google mapi calistirinca program .yuklu harita verilerini degistirmek icin izin istedi ama hayir dedim normal google map calisti,evet deseydim acaba google map haritasimi yuklenecekti... bilgisi olan varmi...[/QUOTE]

bende hem f8 var hemde dolia g1 var ikisinin herşeyi aynı hiçbir fark yok. ben hafıza kartlarını değiştirdim yedekledim başka karta kopyaladım onu taktım çalışıyor. bi sıkıntı yok. google map ı nasıl yüklediniz ve nasıl çalıştı bana anlatırsanız ben denerim.

hasanabi

hasanabi

Üye
Arkadaşlar Dolia G1 sunavi map diye bi harita kullanıyor bütün Çin sitelerini dolaştım Türkiye haritasını bulamadım buldugumda linkleri silinmiş oluyor nedense sadece Türkiye haritası Sunavinin kendei sitesine gittim kayıt oldum yardım istedim yine bişey yok java program çalışıyo ama çok kısıtlı radyo ve video izleyemezsiniz çok program denedim hepsi java ile ilgili hata verdi Bazıları çalıştı onlarda 3 bas 5 bas diye bişeyler yazıyo dokunmatikte çalışmıyo öle duruyor Bi kaçtane çalışan program ve oyun var elimde buraya eklerim boş bi zamanımda

akf-75

akf-75

Üye
arkadaslar bendede dolia g1 var yeni bir navigasyon programi bulursaniz banada haber verirseniz sevinirim bide benim telde konusmalari kaydetme olayini bulamadim nasil oluyor yardimci olursaniz sevinirim

mercan207

Üye
Arkadaşlar mms ayarlarını forumlardan buldum yaptım ama WİFİ LAN den internete bağlanamaz oldum WİFİ ayarlarını bilen var mı?

raykurt

Üye
arkadaşlar benim g1 in hafıza kartı bozulmuş yeni kart aldım ama bana navigasyon için eski karttaki bilgiler gerekiyor aranızda kartının kopyasını çıkaran varsa lütfen internetten bir siteye atıp paylaşabilirmi. lütfeeen..

Takipçi Satın Al

Üst Alt