Ev numarasi girmekten vazgectim,sokak girmeden kasabaya gidemiyorum... hic degilse ilceyi secip merkez yazip ilcede herhangi bir yere gidebilsek oda iyi.... sehirden sehire aksakliklarda degisiyor mesela ankara oturdugum sokak haritada gorunuyo ama sokagin ismini girdigimde veri yok diyor,izmir gaziemirde gaziemiri boydan boya kesen koca cadde veri yok diyor... bide adresi girerken adresin hangi semte bagli oldugunu bilmemiz gerek,zaten o igrenc bisey.... yani bu program bi ise yaramiyor... anca insani sinir ediyor,,,,ben zaten veri yok diyince internet google mapa bakiyorum gitcegim yere yakin butun sokaklarin ismini navigasyona giriyorum,veri bulursa gidecegim sokagi isaretliyorum... yarin yola cikacagim 4-5 sehire gidecegim hepsini isaretledim,bakalim gidebilecegizmi... yoksa telefonu arabanin camindanmi atacagim.. hadi hayirlisi....
--------------- Ekleme ---------------
arkadaslar wento f8 gps de google map kullaniyormus...
bende bugun telde google mapi calistirinca program .yuklu harita verilerini degistirmek icin izin istedi ama hayir dedim normal google map calisti,evet deseydim acaba google map haritasimi yuklenecekti... bilgisi olan varmi...