Dolia F888

Sponsorlu Bağlantılar

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
    Konu Sahibi
Dolia F888
Arkadaşlar bugün bu telefonu aldım dolia f888 pc suite istiyorum varsa ? şimdiden tşk ler

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar neden kimse bişe yazmıyor bu telefona bide oyun program fln varmı?

manoffree

Üye
arkadaslar bunun güvenlik sifrelerini bilen varmı (fabrika ayarlarını)

zahid12

zahid12

Üye
güvenlik kodu 1122 dir

ayrı yeten bu linkde pc suite var

link

biraz sitede arattırın bulursunz

DOGUS59

Üye
Kardeşim bu telefonları adları dışında heryerleri tamamen aynı almayın elinizde kalır

shady12

Üye
arkadaşlar ben bu telefonun arka kapağını açamdım nasıl açılıor

zahid12

zahid12

Üye
operatörler kapatmaz bilmeden konuşma konya öğretmenevleri iç anadolu bölge telekominikasyonunda çalışıyorum yüksek kademediyim ve bu telefonlar ilk geldiğinde kapatılıyodu daha sonra haddi hesabı olmayınca artık izin veriliyor telekom kapatmıyor telefonları artık

turkspeed

turkspeed

Üye
KES-KOPYALA -YAPIŞTIR..........KARDEŞİM ADAM GİBİ KENDİ MARKANDA KENDİNE HAS ÖZELLİKLERLE TELEFON YAP...........KENDİNE GÜVENMEDİĞİN İÇİNDE BÜTÜN MALLARINIDA NOKİA MODELLERİNİ KES-KOPYALA-YAPIŞTIR.YAPIYORSUN.......
BAK DİĞERMARKALAR(SMNG-S.E.-LG) KENDİNE HAS TELEFO ÜRETİYORLAR...CİN DE AMA KENDİ FABRİKALARINDA
BU ÇİN MALLARINA İYİ BAKIN...HEPSİ AYNI ADLARI DEĞİŞİK..ANYCOOL -DOLİA.-LETUS-SMİLE.VE DAHA NELER NELER . DIŞI VE ANA MENÜ NOKİA----İÇ MENÜLER SAMSUNG---DİĞER KISIMLAR MOTOROLA.................KENDİNE HAS BİR KALİTE,GÜVENİRLİK,ÖZELLİK YOK.....ALMAYIN BU DANDİK MALLARI BATARYASI KOKAR,KULLANANIN BAŞI AĞRIR,BOZULUNCA ELDE KALIR,3 AY İÇİNDE OPERATÖRLER GÖRÜŞMEYE KAPATIR.....DİKKAT....DİKKAT:oke:

bu ne terbiyesizlik böyle sürekli büyük harf ile yaziyor. bu forumun moderatörü yok mudur ???

sotkalı

sotkalı

Üye
arkadaşlar bendede aynı telefondan var telefona 30 gün içinde uyarı geliyo telefon kapatılınca gidip aldığın yerden açtırıyosun dahada kapanmıyo
Ayrıca arkadaşın pc suite dosyası hasarlı

fuzbing28

Üye
sonucta bu telefonnunn sımdı hıc bıseyı yok yanı olemı ıllakı bıyerlerdevardıryabancı sıtelerde arastrma yapmak lazımm bence saygılarr

tayfun612106

Üye
nerden oyun ındırebılırım dolia f888 için

asoylu

Üye
şimdiden tşkler

Takipçi Satın Al

Üst Alt