umt07
Üye
dobly'i gömdüm cfw'ye, açtım hayal kırıklığına uğradım, bildiğin stereo genişletme ile aynı ses geldi gibi düşündüm. Banamı öyle geliyor dedim, c6-01'e ve n8 e aynı şarkıyı attım (c6-01 de dobly yok, n8 de yayınlanan dosyalar ekli), n8 den dobly'i açtım, c6-01'den stereo genişletmeyi, kesinlikle fark yoktu. Ben yapamadım diyecem şimdi ama dosyaları gayet kopyaladım, kulaklık takmayınca yazı gidiyor falan, herşey normal işliyor fakat dobly çalışmıyorKullandığım kulaklık sennheiser hd201. Başka stereo genişletme ile anlık karşılaştırabilecek arkadaş varsa yorumlarını bekliyorum.
Mp3 diye küçümseme bence Dolby herşeyde farkını ortaya koyuyor Mp3 de dahil müzik deneyimini değiştirdi telefonun.Bi kez şarkı dediğin mp3 neyine iyi kalite alıcaksın, bas bas bağırıyoruz, dolby ile yazılmış film olucak, genellikle avi formatlı fimler diye
doğru diyorsun ama en bariz fark filmlerde, mp3 teki farkı göremeyebiliyoruz, arda çok uçurum olmadığı içinMp3 diye küçümseme bence Dolby herşeyde farkını ortaya koyuyor Mp3 de dahil müzik deneyimini değiştirdi telefonun.
donanımla alakalı diyenlere, bu sadece yukarda bir arkadaşın dediği gibi, yüksek bit rateli ses dosyalarını açıp, gerekli yollara göndermek için bir driver gibi düşülebilir, örn windows xp de dolby desteği yokken windosw 7 de var, donanımla hiç alakası yok tek alakası sesi stero dan mı yok sa 5+1 veya 2+1 sistemden mi dinlediğiniz tabi pc için böyle
tellerde ise en basit 10 tllik kulaklıkta bile genelde .avi olan filimlerdeki efektleri duyabilirsiniz, direk kulağınıza bağıra bağıra gelenleri değil sahnenin arkasında kalmış sesleri bile çok küçük db sesleri bile duyuyorsunuz
Bide şunu ekliyeyim plazması olupta 5+1 sistem almayanı kınarımpclerde bile olması lazım artık en az 2+1 ses sitemi
satış politikası kardeşimNokia zaten işlemcilere downclock yapıp kullanıyor.. Dolby home theater donanımsal olabilir dolby surround da öyle ama headphone yazılımsal.. yazılımsal olmasa birinci nesillere portlanamazdı değil mi?
Bi kez şarkı dediğin mp3 neyine iyi kalite alıcaksın, bas bas bağırıyoruz, dolby ile yazılmış film olucak, genellikle avi formatlı fimler diye
Ne portlanması ya ortada portlanan bişey yok yalan dolan. Dolby Digital ikinci nesilde baya hisettirirken kendini birinci nesillerdeki adıyla "Stereo Genişletme" kendini farkettiremedği söyleniyor. Zaten Dolby'i portlayacaklar da adını mı değiştiremeyecekler çok komik.satış politikası kardeşimNokia zaten işlemcilere downclock yapıp kullanıyor.. Dolby home theater donanımsal olabilir dolby surround da öyle ama headphone yazılımsal.. yazılımsal olmasa birinci nesillere portlanamazdı değil mi?
Ne portlanması ya ortada portlanan bişey yok yalan dolan. Dolby Digital ikinci nesilde baya hisettirirken kendini birinci nesillerdeki adıyla "Stereo Genişletme" kendini farkettiremedği söyleniyor. Zaten Dolby'i portlayacaklar da adını mı değiştiremeyecekler çok komik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?