Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
Bence kekliyolar milleti ya da yapanlar yaptığını falan sanıyor, zaten o portlanan Dolby'nin adı bile telefonda "Stereo genişletme" diye geçiyormuş saçmalık burda başlıyor bana kalırsa zaten önceden olan o özelliğin sesini falan arttırmışlardır. Orjinal Dolby Digital deneyimi olduğunu hiç sanmıyorum. Olsa Nokia esirgemezdi.
Bence kekliyolar milleti ya da yapanlar yaptığını falan sanıyor, zaten o portlanan Dolby'nin adı bile telefonda "Stereo genişletme" diye geçiyormuş saçmalık burda başlıyor bana kalırsa zaten önceden olan o özelliğin sesini falan arttırmışlardır. Orjinal Dolby Digital deneyimi olduğunu hiç sanmıyorum. Olsa Nokia esirgemezdi.
arkadaşlar bu dolby tam olarak ne yapıyor bassı tizimi ayarlıyor nedir bu uçurum
arkadaşIm bısı biliyorsan Konus ben ilk nesil telefon kullanıyorum (c7) stereo genişletme bunda bile var dolby ayrı bısı bilip bilmeden konuşup insanların hevesini kırma dolby yüklü 701 ile aynı şarkıyı ve aynı videoyu denedim arada uçurumlar var nokia vi-206 stereo kulaklığı var al onunla farka bakniyetim seni kotulemek değil sakın Yanlış anlama
dolby 1. Nesillere gelcekmi
ya arkadaşlar bend c7 var ben bu dolby dosyalarını x plore ile kopyala yapıştır mantıgıyla c surucusune tasıdım sonra gırdım muzik çalara muzik çalarken ayarlar kısmına baktım sunlar yazıyor(BALANCE)(LOUDNESS)(DOLBY HEATPHONE) bunlarda on of secenegi d var ama on of yapıyorum tamam dgişme oluyor mesala nasıl dgşmd sanki bass lar la oynuyormuşum gibi sızce bende dolby çalışiyormu
aslında 40 tl ye iyi bir kulaklık alsak dolbye gerek kalmaz arkadaşın kulaklığını denedim ses muhteşemdi benim tele takmış dinliyorduk 40tl lik kulaklık ile
2.nesilden portlandı belki yeni sürümle beraber gelebilir.
---------- Eklendi @ 11:01:00 ---------- Yazıldı @ 10:59:58 ----------
evet daha çok baslara etkisi oluyor kulaklığı çıkarttığın zaman dolby seçeneği gidiyorsa olmuştur büyük ihtimal ama flash şart diye biliyorum.
---------- Eklendi @ 11:02:12 ---------- Yazıldı @ 11:01:00 ----------
200tl sennheiser cx400 kullanıyorum dolby ile daha da güzel oldu 40tl lik bir kulaklıktan çok bir şey beklenemez bence.
hiç sanmıyorum 50tl lik bir kulaklık aynı performansı veremez markası ne olursa olsun.
2.nesilden portlandı belki yeni sürümle beraber gelebilir.
---------- Eklendi @ 11:01:00 ---------- Yazıldı @ 10:59:58 ----------
evet daha çok baslara etkisi oluyor kulaklığı çıkarttığın zaman dolby seçeneği gidiyorsa olmuştur büyük ihtimal ama flash şart diye biliyorum.
---------- Eklendi @ 11:02:12 ---------- Yazıldı @ 11:01:00 ----------
200tl sennheiser cx400 kullanıyorum dolby ile daha da güzel oldu 40tl lik bir kulaklıktan çok bir şey beklenemez bence.
Peki sen o kulaklığın gerçekten 200 tl değerinde olduğunu düşünüyor musun ? Bir kulaklığa 200 tl gerçekten yazık neyse. Siz bilirsiniz
bu dolby ne zaman n8e yasal olarak çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?