webplayer
Üye
-
Konu Sahibi
-
Söylediklerinde çelişki varbence symbian 4 olacak hatta 5 de olabilir...nokia symbian da artık tek cihaza tek sürüm olayından vazgecti...sadece meego sistemi gelmez...
Söylediklerinde çelişki var
Nokia tek cihaza tek sürüm olayından vazgeçti demişsin Symbian^4 ve 5 gelecek diyorsun
Bence Symbian^3 ve Meego ile devam edecek
valla ben kullanıyorum ses kalitesi çok iyi sonuçta wolfson ses çipi var cihazda ama hoparlör tek olunca ses çok çıkmıyor ve şu kılıf ve kabla ben ön siparişle aldım hdmı adaptörü kutuda vardı ama kılıf yoktu düşün artık nokia shopta kılıf yok ama cihazın ilk günü o kadar ama sen bi nokia shop bul oraya sor daha mantıklı
Elbet yapılabilir ama uğraşacak adam lazımn900 ARM Cortex A8 işlemcisi 256 mb ram 768 mb rom kullanıyor; N8'de, 680MHz'de çalışan ARM11 tabanlı bir işlemci güç veriyor. 256MB RAM ve 512MB ROM bellek ile...bir de n900 32 gb n8 16 gb..arasındaki en önemli farklar bunlar....her ikiside OpenGL ES 2.0 grafik hızlandırıcıya sahip...
bence lınux neden kurulmasın???
bakınız htc hd 2 ye hiçbir güncelleme gelmeyecek deniliyordu adamlar windows 7 yi bile entegre ettiler..
nokiacılar neden yapmasın?
kısa bir kablo otg kablosu size bakan yerinde A yazıyıcak ve telefonun normal usb çıkışına takıcaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?