dolandırıcı türkcell in yeni oyunu

Sponsorlu Bağlantılar

LeGeNDaRY

LeGeNDaRY

Üye
arkadaşlar bu kadarda kötülemeyhelim güzel kampanyalarıda var

ACMİLANO

Üye
Turkcelle rakip tanımam.. :hmmm

99trko99

Üye
banada hediye gelmiyo yha:off:

emnbtk

Üye
Turkcellden 27 12 2008 de herkesle tarife gold paketi aboneliğim için onay verdim telefonda onlar aradı.Pakedimin içeriği 12 ay herkesle 79 tl den 600 dakika görüşme tahhütünde bulunursam ilk üç ay bedelsiz sonraki 9 ay bedelli görüşme yapabilecektim.
Pakedimin normalde 27 aralık 2009 da bitmesi gerekirken müşteri hizmetleri 27 0cak 2010 da biteceğini söylediler dolayısıyla faturam 20 ocak kesildiği için 1 ay daha bu paketi kullanmam gerektiğini cayarsam 389 tl cezası olduğunu söylüyorlar,bende buna itiraz etmek istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim???Müşteri temsilcileri ile saatlerce konuştum ama sonuca ulaşamadım adamın biri ekrana 27 ocak 2010 da biter yazmış ve bunun dışına çıkmıyorlar.Parmak hesabı yaptırıyorum:)27 12 2008 de başladıysa 27 12 2009 da dolar diyorum hayır 27 ocak diyor,kafayı yedim allahtan terbiyemi bozmadım bir ay daha turkcellde kalmak istemiyorum.
birde 79 luk paket ocakta 89 yapmışlar ona itiraz bile etmedim,13 yıldır faturalı hat kullanıyorum şu gördüğüm muameleye bakın,Sizi artık bırakcam hattımı taşıyacam dedim ozaman bir ay daha beklemniz gerkiyor dedi ayda 100 tl fatura ödeyen müşterisine:)

ManneR35

Üye
İlk telefonum hediyeydi onunla birlikte turkcell hattı gelmişti o ilk ve son kullanışımdı . Bir daha asla turkcell kulanmadım kullanmamda tarifesi kampusselisi falan orda kalsın kontör dayandıramıyordum . Avea oh be diyorum :)

sergenozsoy

Üye
onlarda dolandırıyolar zaten de bi de vınn yok mu allahın cezası 39 tl yi takır takır alıyolar ama kotayı bile harcayamıyorum neden çekmiyo sanki dağ başındayız gerekli altyapıyı kurmadan satıyolar haraam olsunnnn....:off:

19_19

Üye
Amacım Turkcell veya başka operatörü korumak değil ama Bence sen tam hangi tarifeye ne geliyor onunla ilgili bi problem yaşamışsın yoksa bedava hediya kontür gelecek deniliyorsa gelir.Mesala bi örnek:Genctarife eski adı ile kampüscell aylık 150 yüklersen heryöne 2 saat veriyor ama aylık ne yüklersen yükle 150 üstü olması şartıyla 1 defa gelir istersen 5 defa 150 yükle yani dediğimi şöyle özetliyeyim bi Tim 'e git ordaki çalışan görevliler sana her konuda yardımcı olur.

--------------- Ekleme ---------------

Vınn alırken aldığın bayi bulunduğun semtde cekiyormu veya ne kadar cekiyor olduğuna bakıp sana bilgi vermes gerekiyordu.Eğer cekmiyorsa ve cekmediği bi yerde sana vermişse iletişim danışmanı onu iptal edebilir aldığın tim'e git yardımcı olurlar.

ilker halıcı

Üye
ben bir hafta önce türkkcell faturalıya geçiş yaptım 10 gün konuştum tlf num la bana fatura kesilmeden 550 ytl faturan var diyorlar böyle olursa mahkemeye verecem haberiniz olsun isterse inceldigi yerden kopsun hiş umrumda degil gerekirse gazeteye ilan verecem türkkcell vatandaş doloandırıyor ahkkınız da dava açacam siz kendinizi kurnaz sanıyorsanız ben sizden daha kurnazım demekki ortada dolandırıcılık oynu dönüyor ve siz ne hakla benim faturalı haıttımı kapatıyorsunuz ben faturayı yaıtırmicam büyün olayları mahkemede çözecem isterinanın ister inanmayın ben bunu yapcam sizden cevap bekliyotumö tammmı

DSGNRY

DSGNRY

Üye
ilker bey ilk mesajınız çok enteresan doğrusu, 10 gün biz nereden bilelim senin kaç dakika konuştuğunu, 10 günü sanki 10 dakika gibi lanse ediyorsunuz 12 yıllık şirketin işi gücü yok ben ilker halıcı yı dolandırayım dedi, isminizi not ettim turkcell ile ilgili her türlü medyada takip edeceğim sizi bakalım sözünüzde duracak mısınız :op:

speedboy_35_

Üye
ilker bey ilk mesajınız çok enteresan doğrusu, 10 gün biz nereden bilelim senin kaç dakika konuştuğunu, 10 günü sanki 10 dakika gibi lanse ediyorsunuz 12 yıllık şirketin işi gücü yok ben ilker halıcı yı dolandırayım dedi, isminizi not ettim turkcell ile ilgili her türlü medyada takip edeceğim sizi bakalım sözünüzde duracak mısınız :op:

sayın onbaşı siz tr cell demi çalışıyorsunuz acaba merak ettim acaip koruyorsunuzda yukarıdaki yazan konu dikkatimi çekti yani tr cell çokmu masum bi firma sizce kısa bi olaydan bahsedeyim size o zaman bugün avukatlık bürosuna 300 tl yatırmaya gittim bunun haricinde birde 480 tl olduğunu söyleyen bi oparatör var karşımda tr cell 2 adet faturalı hattımız vardı bi pakate üye idik faturalar paketi aşıyor diye hatları iptal etmek istedik zar zor iletişim merkezine kabul ettirdik bin bahane buluyorlar neyse ertesi gün hattın biri için müşteri temsilcisi aradı hattınızı kapatmazsanız yanlızca size öel bi uygulama yapacağız dediler teklifi duysanız balık olasınız gelirkabul ettik tabi ben bilinçsiz bi tüketici değilim asla birşeyin bedelsiz olmadığını bilecek yaştayım neyse diğer hat içinde aradılar ve ona dahada enteresan bi teklif yaptılar hatta açıklayım kısaca ay boyunca 45 dk her yöne ücretsiz görüşeceksiniz dediler hemde bir yıl boyunca isterseniz 45 dk yı doldurun hattı çıkarıp cüzdanınıza koyun dedi temsilci arkadaş neyse onuda kabul ettik maşallah ilk üç ay faturayı döşediler bi yanlışlık oldunu anladım temsilciyi aradım hattımın paketinin hala eski pakette olduğunu söyledi... peki ne yapağız dedim bi inceleme talep formu doldurdu banada 48 saate size döneriz dedi arayan soran yok defalarca aradım d defalarca talep formu ama sonuç yok ne ödeyeceğimi kise söylemiyor ilgi alaka birden bitti sinirden hatları kırdım attım uzunca bi süre bekledim yaklasık bir yıl bu arada temsilcileri ara ara aradım sonuç yok en son aradığımda borcumun bir hat için söylüyorum avukat masrafı ile 480 tl olduğu söylendi diğer hattımın da 98 tl borcu varmış yine durumu izah ettim tekrar talep formları dolduruldu en sonunda hatanın kendilerinden kaynaklandığını paket değişikliğinin zamanında yapılmadığını bu zaman daki farkı mevcut borçtan düşeceklerini fakat yinnede avukat masrafı vs i ödemem gerektiği bildirildi 10 gün kadar önce görüşmüştüm en son tam diğer hattın 98 tl lik borcunu yatıracaktım ki dün ikisi içinde 7 gün içinde öde kağıdı geldi bizim 98 tl oldu 300 tl paşa yı tanırsız işte bizide öyle yaptılar şimdi paşa paşa ödemeye gidiyorum diğer 480 tl için hala temsilciden cevap gelecek te yanlış yapılan miktar hesaplanacakta biz kalan miktarı ödeyecez neyseki temsilciyi son aradığımda yasal işlemi askıya aldıklarını söyledi evimize haciz gelmeyecekmiş turcell farkını ve hızını böylelikle görmüş olduk çok hızlılarmış be 1.5 yılda 50 kez arayıp saatlerce dert anlatıp zar zor hatalarını anlamalar4ını sağladık peki sonuç sonuç hala yok ben ödediğimle kalacağım birey olduğumuz için trcell bizi kayıptan saymıyor nede olsa 39 milyon daha müşterisi varmış ya bu kafayla giderlerse 39 müşterisi kalırmı merak ediyorum :off::aha: herkese küçük bi tavsiye anlaşmaları sözleşmeleri dikkatli okuyun ve şunu sakın unutmayın büyük puntalı yazılar size verilenleri küçük puntalı yazılar sizden alınanları gösterir daima küçükleri okuyun dikkatlice okuyun sıkılmadan ve bıkmadan....

ibocan123

ibocan123

Üye
turkcell silahı kendi ayağına sıkıyor. bu aboneleri bir küstürürlerse hepsi geldiği gibi gider...

veperde

Üye
avea olsun 5 fazla olsu:))

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
trkcLLLe bağLan psikopataaa :ehe

eskan

Üye
şerfsiz türkcell benide dolandırdı mahkemeye vercem az kaldı bunlar sahtekar kardeşler türkcell kulanan oporötör degişsin benden demesi sakat bu insanlar hiç bir sözlerine inanmayın adilern

Üst Alt