zelimhan
Üye
dolandırıcı türkcell in yeni oyunu
Arakadaşlar bu adi Türkcell Vodofone nin Her yöne bir kontur kampanyasıyla baş edemeyince
Kendilerince bir sistem geliştirerek milleti kandırmaya başladı.
Ayda 250 kontur yüklersen tarife değiştirmek kaydıyla her yöne 1 kontüre konuşacaksın diyor.
Ben kek gibi atladım.Vodofon gibi sandım.Bİ baktım kontur yüklüyorum hediye kontur yok.Bitince bidaha yükledim yine hediye kontur yok.Telefon açtım diyorki.Efendim tarife değiştirdiniz.Bu tarifede hediye konturlar gelmiyor.Bak Bak Bak.
Hem 250 kontur yükleme şartı koşuyor.Hemde her yüklemede 50 kontura kesik atıyor.Adıda ucuza görüştürme oluyor.
Tellcom diye bir firma çıkarıp sabit hatlardanda dolandırıcılık yapıyor.Aman oyuna gelmeyin.
Kendilerince bir sistem geliştirerek milleti kandırmaya başladı.
Ayda 250 kontur yüklersen tarife değiştirmek kaydıyla her yöne 1 kontüre konuşacaksın diyor.
Ben kek gibi atladım.Vodofon gibi sandım.Bİ baktım kontur yüklüyorum hediye kontur yok.Bitince bidaha yükledim yine hediye kontur yok.Telefon açtım diyorki.Efendim tarife değiştirdiniz.Bu tarifede hediye konturlar gelmiyor.Bak Bak Bak.
Hem 250 kontur yükleme şartı koşuyor.Hemde her yüklemede 50 kontura kesik atıyor.Adıda ucuza görüştürme oluyor.
Tellcom diye bir firma çıkarıp sabit hatlardanda dolandırıcılık yapıyor.Aman oyuna gelmeyin.

Turkcell, kampanyalarının tarihlerinde ve/veya ücretlendirmelerinde önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
ŞİMDİ SİZE NASİHAT BİR İŞİ YAPARKEN ÖNCEDEN FAZLA DÜŞÜNMEZDİK KARŞI TARAF BİZE ZARAR VERMEYİ DÜŞÜNMEZDİ BU YÜZDEN CANAKKALEDE ZAFERLER KAZANDIK AMMA ŞİMDİ HER İŞ MENFAAT PARA ÜZERİNE KURULUNCA TABİİKİ BU İŞ BAŞKA ŞİMDİ 2 VEYA DAHA FAZLA DÜŞÜNEREK İŞ YAPMALIYIZ.VE FİRMALARIN YAPTIGI SÖZLEŞMELERDE KISA VE GÖRÜNMEZ YAZILARLA KENDİLERİNİ MAHKEMELERDE HAKLI DURUMA CIKARABİLİYOR.HAKARET EDEREK ELİMİZE FAZLA BİR ŞEY CIKMAZ.ÇÖZÜM ÜRETELİM.SAYGILARIMLA....