dolandırıcı türkcell in yeni oyunu

Sponsorlu Bağlantılar

zelimhan

Üye
    Konu Sahibi
dolandırıcı türkcell in yeni oyunu
Arakadaşlar bu adi Türkcell Vodofone nin Her yöne bir kontur kampanyasıyla baş edemeyince
Kendilerince bir sistem geliştirerek milleti kandırmaya başladı.
Ayda 250 kontur yüklersen tarife değiştirmek kaydıyla her yöne 1 kontüre konuşacaksın diyor.
Ben kek gibi atladım.Vodofon gibi sandım.Bİ baktım kontur yüklüyorum hediye kontur yok.Bitince bidaha yükledim yine hediye kontur yok.Telefon açtım diyorki.Efendim tarife değiştirdiniz.Bu tarifede hediye konturlar gelmiyor.Bak Bak Bak.
Hem 250 kontur yükleme şartı koşuyor.Hemde her yüklemede 50 kontura kesik atıyor.Adıda ucuza görüştürme oluyor.
Tellcom diye bir firma çıkarıp sabit hatlardanda dolandırıcılık yapıyor.Aman oyuna gelmeyin.

• Beğen
Tepkiler: Pckopat* ve ibocan123

cool_eagle

Üye
gereğinden fazla hakaret etmişsin. ilerde başına iş açmasın bence sil ;)

crackerteam

Üye
haklsn ama buradaki altyapıyı degsitirecek ancak yeni nesil:D

zelimhan

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar hakaret etmemek eldemi.Açıkça desinler ozaman.Kampanyanın detaylarını.karamanın koyunu sonra çıkar oyunu misalini benimsemiş adamlar.Her olayda aynı şey.

imece iletişim

imece iletişim

Üye
:megafon: Turkcell, kampanyalarının tarihlerinde ve/veya ücretlendirmelerinde önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar. :nono: ŞİMDİ SİZE NASİHAT BİR İŞİ YAPARKEN ÖNCEDEN FAZLA DÜŞÜNMEZDİK KARŞI TARAF BİZE ZARAR VERMEYİ DÜŞÜNMEZDİ BU YÜZDEN CANAKKALEDE ZAFERLER KAZANDIK AMMA ŞİMDİ HER İŞ MENFAAT PARA ÜZERİNE KURULUNCA TABİİKİ BU İŞ BAŞKA ŞİMDİ 2 VEYA DAHA FAZLA DÜŞÜNEREK İŞ YAPMALIYIZ.VE FİRMALARIN YAPTIGI SÖZLEŞMELERDE KISA VE GÖRÜNMEZ YAZILARLA KENDİLERİNİ MAHKEMELERDE HAKLI DURUMA CIKARABİLİYOR.HAKARET EDEREK ELİMİZE FAZLA BİR ŞEY CIKMAZ.ÇÖZÜM ÜRETELİM.SAYGILARIMLA....:bilmem:

cool_eagle

Üye
eğer bi sorun yaşarsanız turkcelle mail atın gerçekten çok ii ilgeniyorlar

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Arkadaşlar öncelikle bir fikir üretmek istedim bende bu tür olumsuzluklara marus kalmıştım. Bir gün internette dolaşırken önüme bir site çıktı, sitede neler var neler böyle anlatmakla olmaz aslında ama biraz bahsedeyim. Vay be haksızın yanında olan haksızın hakkını arayan böyle siteler varmı dedim. Sitede bir sürü şikayet talebi var zaten sitede şikayet sitesi ama boş şikayet değil. Yani şikayet ettiğiniz firmayı şikayetinizle o siteye yayınlıyorsunuz. Ve o şikayet ettiğiniz firma yetkilileri bu şikayeti çözmek için harekete geçiyor. Örnek vereyim: mesela hattından haksız 100 kontör çekildi ne yaptıysan geri alamadın, hemen bu siteye şikayet mesajı (konusu) açıyorsun Ve şikayetin turkcell yetkilileri tarafından incelemeye alınıyor ve turkcell tarafından bu şikayet verdiğin siteye bir açıklama yapılıyor. Ne de olsa bu şikayet 70 milyon türkiyenin yanında dünya bile oluyor, hiçte iyi reklam olmaz değilmi. Neyse size siteyi vereyim buyrun

şikayetvar sitesi ile artık haksızların hakkı yerde kalmayacak.

--------------- Ekleme ---------------

Umarım yardımcı olmuşumdur.

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
"Turkcell, kampanyalarının tarihlerinde ve/veya ücretlendirmelerinde önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar"
yazısını okumazsanız böyle hakaretler edebilirsiniz.

batuşş

Üye
evt bende kanıp hemen atladım hediye gelmiyo gıcık kaptım

bnnn

Üye
bak kardeş süper tarifeli de olsan kampüslü de olsan hediye kontörlerin gelmiyor. ben daha önce bunla ilgili bir konu açmıştım. yine tekrarlıyorum. turkcell yaptığı bir işi karşılıksız bırakmaaaaaaaaz. bu turkcell'in en bilindik huyudur. tarife güzeldir ancak hediye kontörlerinize el konulur. artık bunlara alışmamız lazım ben alıştım mesela.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Anlattığın gibiyse yazık.

K.David

K.David

Üye
Turkcell gibi bütün operatörlerde aynısını bi şekilde yapıyor.

Nikopol

Üye
sırf bu yüzden aveaya geçtim ya tamam heryerde çekmiyor arada mesajlarda gitmiyor ama çok hesaplı be abi:oke:

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
arkadaşlarbence yanlış düşünüyorsunz tamam vodafonenin cep1 kampanyası var onun kombara diye i sistemi var mı yok turcellden başka konbara olan varmı yok neden onlara yok diye kızmak yerine konbaram silindi diye türkcelle kızıyorsunuz vodafone 250 kontörde 39 türkcell 250 kontörde ee 2sininde konbarası yok ne olmuşki

ozanulu

ozanulu

Üye
Ya adam hediye vermek zorundamı... Aldığın 250 kontörü 200 kontör olarak yüklerde anlarım. Biraz daha bilinçli şikayet edin.

Bahsettiğiniz Hediye kontör... Her tarifede verilecek olsaydı opsiyonel bırakmazlar 250 kontörlerin üzerine 300 kontör yazarlardı.

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Bahsi geçen anlattığınız olaylar tamamen hayal ürünüdür. Turkcell'de bahsettiğiniz bir olay olamaz. Müşteri Hizmetleri de anlattığınız gibi sizin maduriyetinize elimizden bir şey gelmez gibisinden cevap vermez.
Konu Turkcell 'i karalamak için açılmış olup, gerçeklip payı yoktur!

istanbul1969

Üye
Ben Bir İs adamıyım ve Su anda sadece sinirimden dolayı bu rezillgi herkesle paylasmak ıcın burdayım
Yaklasık 10 senedir turkcell kullanıyorum ara ara bıraksamda (turkıyede olmadıgımdan dolayı ) donus yaptıgımda yıne turkcell kullanıyodum
adıma kayıtlı 4 faturalı hattım var
Aylık odedıgım fatura mıktarı 2000 ıla 2500 lıra arası
Platıunıum Uyeyım
Faturalar otomatık olarak odenır
Sımdı dıceksınızkı bu sekılde bır uyeyı turkcell el ustunde tutuyodur
Hayır Turkcell artık cokus ve bıtıs noktasına gelmıs hıc bır ozellıgı kalmayan acız zavallı bır durumda hızmet vermeye calısıyordur
Bugun telefonla hatlarımın bırı uzerıne arandım fatura bedelımın 10 gunluk surede 400 ytl oldugunu soyledıler ve bu artısın coklugundan sebep normal fatura tarıhı olan 25 aralıkta degılde
18 aralıkta bu 400 ytlnın 300 ytlsını gondermemı ıstedıler
bunada ön ödeme denıyormus

SIMDI EY
TURKCELL PARAYAMI SIKISTIN PARA ISTIYOSUN ?

TURKCELL AYLIK 2500 YTL ODUYORUM SANA HALA NEYE GUVENMEYIPTE BENDEN ÖN ODEME ISTIYOSUN ?

TURKCELL BUGUNDEN ITIBAREN BUTUN HATLARIMI KAPATIYORUM SIRKET HATLARINIDA IPTAL EDIYORUM
SENIDE TELEVIZYONA HABER YAPIYORUM

ONDER CIVAOGLU

rroyy

rroyy

Üye
Arkadaşım:
Ayda 250 kontur yüklersen tarife değiştirmek kaydıyla her yöne 1 kontüre konuşacaksın diyor.
sen her yöne, kontore konuşuyor musun? (konuşuyorsun sanırım) bu hediye kontor olayı, tarife değişince iptal oluyor sanırım, eee tarifenin değişeceğinide belirtmiş adamlar. Kendi hatan için Turkcell'e neden laf sölersin anlamadım. Bi ben mi memnunum bu Turkcell'den. 1kere sorun yaşadım 175 civarı gelmesi gereken fatura 450geldi. İtirazımı yaptım. Ödedim 450yi'de şikayet sorası. Hem her ay için ücretsiz 200dakika verdiler (2ay boyunca) hemde fazla ödediğim fark öteki aylardaki faturalarımdan düşüldü. Biraz dikkatli olursanız kimse sizi kazıklayamaz. Adı ticaret tabii ki amaç para kazanmak olacak. Haksız bi kazanç yok ortada, fiyatlarımı yüksek? geç başka operatöre. Haksız kazanç olduğunu mu düşünüyorsun? Ver mahkemeye geç öteki operatöre. Adı ticaret olunca en büyük ceza kullanıcı kaybetmektir. Ama önce haksız kazançmı sağlandı yoksa ben dikkatsizlik mi yaptımda bunlar başıma geldi diyeceksin. Turkcell dediğin firma emin ol her gun yuzlerce şikayet alıyordur, neden? çünkü çok büyük firma. Haklı olanlar zaten mahkeme tarafından düzeltiliyor (kamu tarifesi gibi) eğer inanıyordan sana haksızlık yapıldıgına (ki benim fikrim ortada bir haksızlık yok) ver mahkemeye ara hakkını, ha eğer diyorsanki ben dikkat etmemişim bu olmuş ozaman gereksiz laf kalabalığına gerek yok. Bence içine düştüğün durumu objektif bi şekilde düşün buna karar ver.

Diyeceksin ki; Sen sahibimisin ki Turkcell'in bukadar savunuyrsun?
Hayır ne sahibiyim ne borsadan hissesini almışlığım var. Ama ticareti iyi bilirim. Ticarette amaç para kazanmak değilse (kar amacı gütmeyen firma olduğunu deklare etmiş, sosyal sorumluluk adına çalışan firmalar hariç) kar etmemek hamallıktır. Turkcell o hamallığı yapmış olsa benim gibi Turkcell'le bir problem yaşamamış insanlar ne memnun olabilirdi ne de hizmet kalitesi bukadar yüksek olabilirdi...

yanlız_kurt45

yanlız_kurt45

Üye
Merhaba; türkcell avea vadofone tüm operatörlerde belli şartlar dahilinde tarife ve kampanya mevcuttur.her tari ve kampanyanın mutlaka şartnamesi açıklanmak zorundadır.ve türkcell de konu açıklığı ve netliği hiçbir operatörde yoookkk.kalite ve müşteri memnuniyeti en ön planda geçer.her sözleşmede operatör değişiklik yapma hakkını saklı tutar vs. Terimler geçer.her tarife hediye kontör getirmez.örnek: Bizbize ye geçen kayıt yazıp 5533 gönderir ve 100 e 250 verir.genç tarife(kampüs) kullancısı 150 yükler bedava yaz 2777 gönderirse 2 saat türkcell ile konuşma hakıı kazanır.gibi şartlar ve bu türkcell resmi web sitesinde veya bayi kanallarıyla iletişim danışmanları aracılığıyla net olarak bilgi verilir.yani şunu unutmayın 37 milyon müşterisi olan bir şirket bu zamana yalan dolanla gelemezdi öyle değilmi...her kişiye göre tarife ve kampanya değişir herkesin konuşma yönü farklıdır.kendine uygun tarife seçen hem ekonomik konuşur....kalite pahalıdır ama sen de iletişim de değerlidir....karar senin......

Her insan hatasını bazen kabullenmez.yorumcuların çoğuda bu şekilde bence...sırf ego tatmini için birşeyler paylaşmak bazen yanlış yerlerden kapı aralar...şunu unutmayın türkcell müşteri hizmetleri konusunda hassas olup bunu çok farklı kullananlar bile var...evet yanlış anlamadınız doğru bu kelime...bakın 1993 94 ten bu yana olan şirket hep müşteri ve çekim kalitesi diyerek gelmiş buralara ve 37 milyon müşteriye ulaşmış.bu rekordur yani..bir ara espri varmış..ya bana bu ay fazla fatura gelmiş ne yapabilirim diye..şikayet et ara 4440532 düşürüolar diye.evet bunu her operatör yapmaz ve düşürüyorlar yane...evet sırf memnuniyet ve magduriyet adı altında haksız da olsa bunlar gerçek...ama cıvıtıldı ve saçma şeyler oluyor..daha neler neler....10 yıldır kullanıcıyım ve her sorunum çözüldü....ön ödeme istenmek zorunda ve o düşünürsen senin faydana güvenlik sebebiyle ve ay sonunda ödeme zorluğu olabilir açısından...senden şirket onu 1 ay sonra alsada olur o senin 300 tl ile adam olmayacak yane..veya zaten onu ve daha fazlasını 1 ay sonra alacak...yane arkadaşım bu gbi durumlar kalite bütünlüğünün parçaları......

ACMİLANO

Üye
En Büyük Hat Turkcell Bence Rakip Bile Gormem Vodafonu avea yı fln :hmmm

Merhaba; türkcell avea vadofone tüm operatörlerde belli şartlar dahilinde tarife ve kampanya mevcuttur.her tari ve kampanyanın mutlaka şartnamesi açıklanmak zorundadır.ve türkcell de konu açıklığı ve netliği hiçbir operatörde yoookkk.kalite ve müşteri memnuniyeti en ön planda geçer.her sözleşmede operatör değişiklik yapma hakkını saklı tutar vs. Terimler geçer.her tarife hediye kontör getirmez.örnek: Bizbize ye geçen kayıt yazıp 5533 gönderir ve 100 e 250 verir.genç tarife(kampüs) kullancısı 150 yükler bedava yaz 2777 gönderirse 2 saat türkcell ile konuşma hakıı kazanır.gibi şartlar ve bu türkcell resmi web sitesinde veya bayi kanallarıyla iletişim danışmanları aracılığıyla net olarak bilgi verilir.yani şunu unutmayın 37 milyon müşterisi olan bir şirket bu zamana yalan dolanla gelemezdi öyle değilmi...her kişiye göre tarife ve kampanya değişir herkesin konuşma yönü farklıdır.kendine uygun tarife seçen hem ekonomik konuşur....kalite pahalıdır ama sen de iletişim de değerlidir....karar senin......

Her insan hatasını bazen kabullenmez.yorumcuların çoğuda bu şekilde bence...sırf ego tatmini için birşeyler paylaşmak bazen yanlış yerlerden kapı aralar...şunu unutmayın türkcell müşteri hizmetleri konusunda hassas olup bunu çok farklı kullananlar bile var...evet yanlış anlamadınız doğru bu kelime...bakın 1993 94 ten bu yana olan şirket hep müşteri ve çekim kalitesi diyerek gelmiş buralara ve 37 milyon müşteriye ulaşmış.bu rekordur yani..bir ara espri varmış..ya bana bu ay fazla fatura gelmiş ne yapabilirim diye..şikayet et ara 4440532 düşürüolar diye.evet bunu her operatör yapmaz ve düşürüyorlar yane...evet sırf memnuniyet ve magduriyet adı altında haksız da olsa bunlar gerçek...ama cıvıtıldı ve saçma şeyler oluyor..daha neler neler....10 yıldır kullanıcıyım ve her sorunum çözüldü....ön ödeme istenmek zorunda ve o düşünürsen senin faydana güvenlik sebebiyle ve ay sonunda ödeme zorluğu olabilir açısından...senden şirket onu 1 ay sonra alsada olur o senin 300 tl ile adam olmayacak yane..veya zaten onu ve daha fazlasını 1 ay sonra alacak...yane arkadaşım bu gbi durumlar kalite bütünlüğünün parçaları......
katılıom ..

Üst Alt