bygizem27
Üye
Dolandırıcı Turkcell İlgisiz
mrb arkadaşlar bahse konu olan bundan 2 gün önce yüklediğim kontorler, kendi sitelerden tl yükle bölümünde şöyle yazıyordu '' bizim anlşaşmalı bankalarımızın kredi kartından yükleme yap, en az 20 tl yüklemene ben sana 10 tl verecem'' diyodu ki 1 gün öncesine kadar. yükledim hediyemi vermedi bekledim yine vermedi calll centeri aradım yardımcı olmadılar şikayetimi de almadılar yardımcı olmadıkları gibi. turkcelin sözsizde bölümünden şikayet bildirdim lnki yapıştırdım yolladım. ertesi mail dönüşü yaptılar bu linkte bişe yok diye baktım haketen link yayından kaldırılmış, tekrar şikayet talebi oluşturdum prtsc sysrq yaptım mail attım cvp vermediler.bi tane daha mail attım yine cvp vermediler. Allah belalarını versin yarından tezi yok tüm turkcelll hatlarımı benim ve ailemin hatlarını hepsini avea ya taşıcam. turkcell dolandırıcılığı usandırdı beni. daha öncede hattımdan sürekli kontor bakiyesi düşerdi kontor yüklemeye korkardım yükleyince hemn dakika alırdım. bunun için forum oluşturduğumda da nereye kesildiğini göremiyoruz gibisinden bi söz kullandılar saçmalık.