Telefon Tavsiyesi Dokunmatik Telefon Tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Dokunmatik Telefon Tavsiyesi
Arkadaslar 350 liraya android telefon tavsiyesi yapabilir misinuz lutfen? Telefonda oyun oynanmayacak. Tek kamerali olmasi yeter. Genel olarak muzik dinlenecek, facebook'ta falan dolasilacak. Youtube kullanilacak. Hepsi bu kadar. Fiyat biliyorum cok dusuk ama tavsiyelerinizibekliyorum. Yarin alacagim. Fiyat sondur.

Cok tesekkurler.

yusuf1998x

Üye
galaxy wonder :)

muhammettvurucu

muhammettvurucu

Üye
50 tl koy dark evo e40 al.

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
galaxy wonder 350 lira degil ki. evo e40'a bakarim qma fiyat yukseltebilecegimi sabmiyorum.

byAndroid

byAndroid

Üye
İkinci el samsung s2 alabilirsin

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
ikinci eller daha mantikli gibi. dark evo da cin mali mi acaba?

0MG90

0MG90

Üye
2. Ellerden 2011 Xperia lara bak.

messevim

messevim

Üye
İkinci el almam diyorsun şu telefona bakabilirsin. bence parasını sonuna kadar hakkediyor
Yorumlardada gayet olumlu yorumlar var

0MG90

0MG90

Üye

Bunlardan biri işini görür

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
xperia e idare eder gibi. bu huawei cin mali degilmi? ben telefo bozuldugu zaman garantisini yine sehirde halledebilecegi bi telefon istiyorum dogrusu.kvk garabtisindeymis guzel. son yorumdakileri de iceleyecegim. tekrar tesekkur ederim.

Hasand.

Hasand.

Üye
xperıa tıpo veya htc desıre hd bak , htc wildire

messevim

messevim

Üye
xperia e idare eder gibi. bu huawei cin mali degilmi? ben telefo bozuldugu zaman garantisini yine sehirde halledebilecegi bi telefon istiyorum dogrusu.kvk garabtisindeymis guzel. son yorumdakileri de iceleyecegim. tekrar tesekkur ederim.
Huawei en iyi servis sağlayıcısı olan KVK garantili. Yorumları okuyabilirsin. alan kişiler hep memnun telefondan. Eğer ikinci el almazsan Huawei çok yerinde bir tercih olacaktır.

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Huawei en iyi servis sağlayıcısı olan KVK garantili. Yorumları okuyabilirsin. alan kişiler hep memnun telefondan. Eğer ikinci el almazsan Huawei çok yerinde bir tercih olacaktır.

Şu an için ikinci el düşünmüyorum. Zaten telefonu alacağım kişi de ikinci el tercih etmeyecek bir kişi. Bakalım eğer başka seçenek bulamazsam onu alacağım.Huawei Ascend G330 almaya karar verdim. Teşekkürler arkadaşlar. Konu kapatılabilir.

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
0MG90

0MG90

Üye
Konu kapanabilir yazmak yerine şikayet edip kapanmasını istesen daha çabuk işlem görür ;) Hayırlı olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...